Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

 • Programa de la pel·lícula Ben-hur, la pel·lícula eterna.
  1927
  Programa de la pel·lícula Ben-hur, la pel·lícula eterna, protagonitzada per Ramón Navarro i May Mc. Avoy, al Teatre Albèniz de Girona. Les sessions de projecció tenen lloc entre els dies 21 i 24 de novembre. Fullet, 2 p. Conté document adjunt.
  Projecció cinematogràfica
 • Programa del debut de la Gran Companyia de Sarsuela i Opereta dirigida per Enric Torrijos i Laureano Riba.
  1925
  Programa del debut de la Gran Companyia de Sarsuela i Opereta dirigida per Enric Torrijos i Laureano Riba al Teatre Principal de Girona amb la representació de les obres El Puñao de Rosas, La Viejecita i La Alegria de la Huerta. Full. Conté document adjunt.
  Òpera
  Sarsuela
 • Programa de la temporada de Nadal del Teatre Albèniz.
  1924
  Programa de temporada de Nadal del Teatre Albèniz de Girona inaugurada el dia 25 de desembre amb la representació de La Favorita a càrrec de la Gran Compañía de Ópera Italiana-Tournée per Espanya i Portugal. Fullet, 2 p. Conté document adjunt.
  Òpera
 • Programa de la temporada d'Hivern del Teatre Principal.
  1924
  Programa de la temporada d'Hivern del Teatre Principal de Girona a càrrec de la Gran Compañía de Comedias procedent del Teatre Talía de Barcelona, Bové-Torner. La presentació de la companyia té lloc el dia 13 de novembre del 1924 amb la representació de les obres Inocencia i La baldirona. Fullet, 2 p. Conté document adjunt.
  Teatre
 • Anunci de l'Exposició Missional Diocesana.
  1927
  Anunci de l'Exposició Missional Diocesana al Convent de Rr. Adoratrius de Girona. L'exposició té lloc durant el 27 d'octubre i el 5 de novembre del 1927. Fullet, 2 p.
  Exposicions
  Religió
 • Catàleg de l'Exposició Adolfo Fargnoli de la Galeria de Bells Oficis.
  1928
  Catàleg de l'Exposició Adolf Fargnoli de la Galeria de Bells Oficis de Girona. L'exposició té lloc durant el 20 i 31 de gener del 1928. Fullet, 2 p.
  Exposicions
 • Programa de la Setmana Litúrgico-Musical Diocesana.
  1929
  Programa de les Delegacions Parroquials i Primeres llistes de Socis de la Setmana Litúrgico-Musical Diocesana organitzada per la Comissió Diocesana de Música Sagrada Seminari Conciliar. Fullet, 8 p. Conté document adjunt.
  Religió - Ensenyament
 • Programa del Recital de Danses del Teatre Principal. Tournée Teresita Boronat.
  1928
  Programa del Recital de Danses del Teatre Principal de Girona, a càrrec de la ballarina Teresina Boronat, dedicat a l'Associació de Música. Fullet, 2 p. Conté document adjunt.
  Concerts
 • Programa del IV aniversari del Foment de la Sardana.
  1928
  Programa del IV aniversari del Foment de la Sardana al Teatre Albéniz de Girona. Fullet, 2 p. Conté document adjunt.
  Concerts
 • Programa de la VII Festa de la Sardana.
  1927
  Programa de la VII Festa de la Sardana a la plaça de Toros de Santa Eugènia, en motiu de les Fires i Festes de Sant Narcís, organitzat pel Sindicat d'Orquestres de la província de Girona. Hi participen La Principal de La Bisbal, La Selvatana, La Principal de Cassà de la Selva, La Principal de Perelada, L'Art Gironí i Girona de Girona. Full.
  Festes majors - programes
  Fires
  Festes populars
  Concerts
 • Programa d'una vetllada d'Art al Teatre Principal.
  1926
  Programa d'una vetllada d'Art dins el Festival Morera al Teatre Principal de Girona dedicada al mestre eminent en motiu de les Fires i Festes de Sant Narcís. Fullet, 4 p.
  Concerts
 • Invitació als actes en honor a Sant Tomàs d'Aquino.
  1925
  Invitació als actes celebrats per l'Institut i la Normal en honor a Sant Tomàs d'Aquino al local de l'Ateneu Social Democràtic de Girona. Fullet, 4 p.
  Concerts
  Activitats culturals
 • Programa de Festes de la Mare de Déu del Carme del carrer Ciutadans i la plaça de la Constitució.
  1919
  Programa de Festes de la Mare de Déu del Carme dels veïns del carrer Ciutadans i la plaça de la Constitució de Girona durant els dies 19, 20 i 21 de juliol. Fullet, 2 p.
  Festes majors - programes
 • Invitació a la Vetlla Musical a Athenea.
  1913
  Invitació a la Vetlla Musical al Saló d'Exposicions i Concerts Athenea de Girona. Fullet, 2 p.
  Concerts
 • Invitació a la lectura del llibre Primer libro de Épodos, la gran elegia a Athenea.
  1913
  Invitació a la lectura del llibre Primer libro de Épodos, la gran elegia al Saló de festes Athenea de Girona. Fullet, 2 p.
  Poesia
 • Programa del concert de piano de Dolors Benages a Athenea.
  1913
  Programa del recital de piano a càrrec de Dolors Benages al Saló Athenea de Girona. Fullet, 2 p.
  Concerts
 • Gerona 1919.
  1919
  Cartell de les Fires i festes de Sant Narcís, del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1919. Iconografia: Dona i dos infants observant els globus i les joguines d'un venedor ambulant Disseny: J. Mongrell.
 • Ferias Fiestas de la Inmortal Gerona
  1908
  Cartell de les Fires i festes de Sant Narcís, del 29 d'octubre al 5 de novembre de 1908. Iconografia: Campanar de Sant Fèlix. La part inferior del cartell correspon al registre 009526.
 • Programa de la pel·lícula Bodas sangrientas.
  1928
  Programa de la pel·lícula Bodas sangrientas protagonitzada per Raymond Van Riel, Maria Jacobini i Gino Talamo, al Saló Gran Via de Girona. Les sessions de projecció tenen lloc entre els dies 14 i 15 d'abril. Full.
  Projecció cinematogràfica