Eduard Cid al director del restaurant Drac Paradís de Girona sobre un sopar organitzat per la comunitat xinesa per parlar de la incidència de la pneumònia asiàtica a Catalunya.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.