Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
Entrevista a Martí Sabrià (gerent de l'Associació d'Hostaleria de la Costa Brava) sobre la campanya de promoció turística "Cuina i golf" que arriba a la seva quarta edició.