Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Joventeny. Entrevista a Milagros Agustí, membre de la comissió organitzadora de l'espectacle "De Blay a Blay", a Gavà, en homenatge a Rafael Blay i Joan Josep Blay.
    2004
    Sardana
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2004
    Gastronomia
    Llibres de viatges
    Vinicultura
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Cuina
    Hotels
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Restaurants
    Cafè
  • Principal de la Rambla, La
    2003
  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Juventeny. Entrevista a Blanca Terridas, sobre l'homenatge al metge Josep Maria Terridas, el seu pare, a sant Pol de Mar.
    2003
    Sardana
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Vinicultura
    Llibres de viatges
  • Ciutat de tots, La : Ramon Sala i Canadell
    Eduard Cid i Jordi Vilamitjana entrevisten Ramon Sala i Canadell, polític i industrial, a la seva casa de Castellfollit de la Roca.
    2003
    Polítics
    Empresaris
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Vinicultura
    Cuina
    Llibres de viatges
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Cuiners
    Cooperatives
    Restaurants
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Carn
    Vinicultura
  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Juventeny. Entrevista a Agustí Serratacó, sobre la Cobla Contemporània, de la qual n'és membre fundador.
    2003
    Sardana
    Cobles (Música)
  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Juventeny. Entrevista a Joan Parnau, president del Foment de la Sardana, entitat que recollirà la Creu de Sant Jordi del Govern de la Generalitat, sobre les activitats de l'entitat i e concret la Competència de Cobles (CoCo).
    2003
    Sardana
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Bolets
    Cuiners
    Ratafia
  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Juventeny. Entrevista a Joaquima Serra, filla del mestre Joaquim Serra i Corominas, del qual se n'han recollit les seves sardanes en un àlbum de la Cobla de Cambra de Catalunya.
    2003
    Sardana
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Cuina
    Restaurants
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Restaurants
  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Juventeny. Entrevista a Isidre Canal, president de l'Agrupació Sardanista la Grandalla, sobre l'aplec d'Encamp (Andorra).
    2003
    Sardana
  • Parada i Fonda
    Parada i Fonda és un programa radiofònic que cada setmana analitza i aprofundeix molt especialment en l’actualitat del món de la cuina, la gastronomia i els viatges.
    2003
    Gastronomia
    Cuiners
    Cooperatives
    Restaurants
  • Principal de la Rambla, La
    Programa dedicat al món de la sardana presentat per Montserrat Juventeny. Entrevista a Joaquima Serra, filla del mestre Joaquim Serra i Corominas, del qual se n'han recollit les seves sardanes en un àlbum de la Cobla de Cambra de Catalunya.
    2003
    Sardana