Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

 • L'Entrevista
  El sector farmacèutic s’ha posat en alerta per la venda de medicaments il·legals i les posteriors conseqüències sobre els consumidors. Convidada: Carme Rigall, presidenta de l’Associació Gironina Farmacèutica Empresarial.
  2023
  Farmàcies
 • L'Entrevista
  Nous tipus de colonització que pateix el continent sudamericà i de l'últim guardó a la difusió del decreixement atorgat a Girona. Convidat: Josué Alemán, coordinador internacional de Agenda Llatinoamericana.
  2023
  Solidaritat
 • L'Entrevista
  Dia Mundial del Bàsquet. Reivindicació de l'esport femení. Convidada: Lolita Iglesias, exjugadora de bàsquet i pionera de la reivindicació de l'esport femení.
  2023
  Basquetbol femení
 • L'Entrevista
  'Fucking New York. Història dels meus límits'. És un memoir dels quatre anys que va viure a Nova York, on va arribar per fer d'au pair, i la ciutat la va captivar. Ens explica com la va atrapar i la va dur al límit. Convidada: Laura Calçada, escriptora.
  2023
  Llibres - Presentacions
  Biografies
 • L'Entrevista
  Càtedra d’Informació i Computació de la Universitat de Girona, UdG. Convidats: Miquel Feixas i Mateu Villaret, de la Càtedra d’Informació i Computació de la Universitat de Girona, UdG.
  2023
  Sistemes adaptatius (Informàtica)
  Universitats
 • L'Entrevista
  Dimarts s'estrena a Girona el documental 'Dilluns'. Un llargmetratge que busca fer reflexionar sobre les decisions, des de l'elecció dels estudis fins a escollir una nova feina. Convidada: Anna Truyol, directora del documental.
  2023
  Cinema documental
 • L'Entrevista
  10é aniversari de l'Escola de Porters Zerogols. Convidat: Albert Valera, fundador de l’Escola de Porters Zerogols.
  2023
  Porters (Futbol)
  Escoles
 • L'Entrevista
  31a recollida de joguines de la Creu Roja Joventut. Enguany volen obtenir 7.500 joguines per a 2.600 nens. Convidada: Mar López, responsable de la Campanya de Recollida de Joguines i Vicepresidenta de Creu Roja Girona Joventut.
  2023
  Pobresa
  Joguines
 • L'Entrevista
  Sergi Aznar, vigent campió d'Europa per relleus amb el Club Natació Salt Swimfaster a l'Europeu celebrat a Madeira. Convidat: Sergi Aznar, nadador.
  2023
  Natació - Competicions
 • L'Entrevista
  L'extrema dreta està en expansió a Europa. Causes i la narrativa que la caracteritza. Convidats: Jordi Borràs i Alba Sidera, periodistes experts en la dreta radical .
  2023
  Extrema dreta
 • L'Entrevista
  L’Auditori de Girona ja ha presentat la programació d’hivern i primavera del 2024. Un repertori de música clàssica i moderna que s’inscriu sota el lema ‘Vine i vola’. Convidat: David Ibáñez, director de la Fundació Auditori Palau de Congressos.
  2023
  Concerts
  Auditoris
 • L'Entrevista
  "Veus de paper", un llibre sobre la Sina i el seu pare, propietaris d'una llibreria a Barcelona, que viuen aliens al món exterior. Convidada: Carlota Benet, escriptora.
  2023
  Llibres - Presentacions
  Novel·la catalana
 • L'Entrevista
  Difusió i Informació Multidisciplinar de l’Endometriosi, DIME, va néixer fa dos mesos per fer difusió de l'endometriosi, establir un protocol per millorar-ne el diagnòstic i aconseguir que es reconegui per llei com una malaltia crònica. Convidada: Consol Garcia, presidenta de Difusió i Informació Multidisciplinar de l’Endometriosi, DIME.
  2023
  Endometriosi
 • L'Entrevista
  La Marxa per la vida, una caminada silenciosa per posar la tendresa i la vida al centre. Convidats: Montserrat Guardiola i Farners Aymerich, integrants del Grup Llavor de la Marxa per la Vida.
  2023
  Pacisime
  Curses