Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

  • L'Entrevista
    El sector farmacèutic s’ha posat en alerta per la venda de medicaments il·legals i les posteriors conseqüències sobre els consumidors. Convidada: Carme Rigall, presidenta de l’Associació Gironina Farmacèutica Empresarial.
    2023
    Farmàcies
  • L'Entrevista
    Nous tipus de colonització que pateix el continent sudamericà i de l'últim guardó a la difusió del decreixement atorgat a Girona. Convidat: Josué Alemán, coordinador internacional de Agenda Llatinoamericana.
    2023
    Solidaritat
  • L'Entrevista
    Dia Mundial del Bàsquet. Reivindicació de l'esport femení. Convidada: Lolita Iglesias, exjugadora de bàsquet i pionera de la reivindicació de l'esport femení.
    2023
    Basquetbol femení
  • L'Entrevista
    'Fucking New York. Història dels meus límits'. És un memoir dels quatre anys que va viure a Nova York, on va arribar per fer d'au pair, i la ciutat la va captivar. Ens explica com la va atrapar i la va dur al límit. Convidada: Laura Calçada, escriptora.
    2023
    Llibres - Presentacions
    Biografies
  • L'Entrevista
    Càtedra d’Informació i Computació de la Universitat de Girona, UdG. Convidats: Miquel Feixas i Mateu Villaret, de la Càtedra d’Informació i Computació de la Universitat de Girona, UdG.
    2023
    Sistemes adaptatius (Informàtica)
    Universitats
  • L'Entrevista
    Dimarts s'estrena a Girona el documental 'Dilluns'. Un llargmetratge que busca fer reflexionar sobre les decisions, des de l'elecció dels estudis fins a escollir una nova feina. Convidada: Anna Truyol, directora del documental.
    2023
    Cinema documental
  • L'Entrevista
    10é aniversari de l'Escola de Porters Zerogols. Convidat: Albert Valera, fundador de l’Escola de Porters Zerogols.
    2023
    Porters (Futbol)
    Escoles
  • L'Entrevista
    31a recollida de joguines de la Creu Roja Joventut. Enguany volen obtenir 7.500 joguines per a 2.600 nens. Convidada: Mar López, responsable de la Campanya de Recollida de Joguines i Vicepresidenta de Creu Roja Girona Joventut.
    2023
    Pobresa
    Joguines