• [Dependentes de la galeria Foto Lux]
    1929
    Foto Lux
    Retrat d'estudi de les dependentes de la galeria Foto Lux. Al centre, Dolors Pujol Massaguer (posteriorment esposa de Pereferrer); a la dreta, Carme Barba Veguillas.
    Retrats d'estudi
    Càmeres fotogràfiques
  • [Galeria Foto Lux]
    1940
    Foto Lux
    Galeria de Foto Lux situada en l'encreuament dels carrers Ciutadans i Cort Reial. En el primer pis de l'edifici , s'observa un rètol en un balcó de la "Sección femenina de la FET i de las JONS Casa de juventudes".
    Edificis
    Balcons
  • [Cartell publicitari de Fotografia Lux]
    1923
    Foto Lux
    Reproducció del cartell publicitari de la casa Foto Lux amb la fotografia de l'establiment. Imprès a la part superior "Fotografia "LUX" Pereferrer i Barber i a la part inferior "Plaza del oli, 1 Gerona". En el lateral esquerra enuncien que es retrata tots els dies i el lateral dret l'horari que és de 8 del matí a les 8 del vespre.
    Cartells
    Publicitat
  • [Galeria Foto Lux]
    1950
    Foto Lux
    Façana i aparador de la galeria Foto Lux en l'encreuament dels carrers Ciutadans i Cort Reial. S'observa el Cap de la Policia Municipal, Sr. Romero i a Joana Pereferrer. Sobre la galeria hi ha el local de la Secció Femenina de la Falange. Retrat de Joana Pereferrer i un home amb uniforme davant la galeria.
    Edificis
    Façanes
    Aparadors
    Retrats
    Homes
    Uniformes
  • [Galeria Foto Lux]
    1937
    Foto Lux
    Façana i aparador de la galeria Foto Lux en l'encreuament dels carrers Ciutadans i Cort Reial.
    Edificis
    Façanes
    Aparadors
  • [Galeria Foto Lux]
    1950
    Foto Lux
    Façana i aparador de la galeria Foto Lux en l'encreuament dels carrers Ciutadans i Cort Reial. Sobre la galeria hi ha el local de la Secció Femenina de la Falange.
    Edificis
    Façanes
    Aparadors
  • [Rètol de Fotografia Lux]
    1923
    Foto Lux
    Rètol o cartell publicitari de l'establiment Fotografia Lux "plaça del Oli 1 Gerona. Trabajos para señores aficionados".
    Cartells
    Publicitat
    Fotografia
  • 24.-Girona: Llibreria Escolar
    1930
    Desconegut
    El carrer de la Cort Reial i la plaça de l'Oli, al barri Vell de Girona. En primer terme, l'establiment de Fotografia Lux i la Llibreria Escolar. Al fons, la farmàcia Roca.
    Automòbils
    Carrers
    Façanes
    Establiments comercials