Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

  • Missa del Gall. GEEG Santuari dels Àngels
    1976
    FULL VOLANT de la Missa del Gall celebrada el 24 de desembre de 1976 al Santuari dels Àngels. Iconografia: Una estrella grisa sobre un fons blau. Autor: F. Masdevall. Idioma: català.
    Missa
  • Vine i gaudeix del millor hoquei del món!
    2010
    CARTELL del partit d'hoquei entre el Sidorme Hotels GEiEG i el Shum Maçanet, celebrat el 6 de juny del 2010 al complex esportiu Sant Narcís, amb el suport de l'Ajuntament de Girona. Iconografia: Fotografia del parquet d'un pavelló amb ombres de jugadors d'hoquei patins. Idioma: català.
    Hoquei
    Esports
  • Activitats de Setmana Santa 2015 del GEiEG
    2015
    CARTELL de les activitats de Setmana Santa organitzades del 30 de març al 2 d'abril del 2015, amb el suport de l'Ajuntament de Girona. Iconografia: Dibuix d'una mona amb una pilota de futbol i un amplificador. Idioma: català.
    Parcs infantils
  • Jornades de portes obertes. Us volem sorprendre!
    2015
    CARTELL amb el programa de la jornada de portes obertes celebrada el 23 de maig del 2015. Programa: Animació infantil. Accés piscines gratuïtes. Aquazumba. Tallers pel més menuts. Masterclass de zumba. Classes de tennis. Running dirigit. Concert a la piscina. Energy Cycling Classes de judo. Vermut a la gespa. Classes de natació per nadons. Promocions especials. Iconografia: Dibuix de dos nens empenyent per obrir una gran porta corredera. Idioma: català.
    Esports per a infants
    Esports
  • Vine i gaudeix del millor hoquei del món!
    2009
    CARTELL del partit d'hoquei entre el Sidorme Hotels GEiEG i el Tecnol Reus Deportiu, celebrat el 17 de novembre del 2009 al complex esportiu Sant Narcís, amb el suport de l'Ajuntament de Girona. Iconografia: Fotografia del parquet d'un pavelló amb ombres de jugadors d'hoquei patins. Idioma: català.
    Hoquei
    Esports
  • Vine i gaudeix del millor hoquei del món!
    2009
    CARTELL del partit d'hoquei entre el Sidorme Hotels GEiEG i el CP Vilanova, celebrat el 8 de novembre del 2009 al complex esportiu Sant Narcís, amb el suport de l'Ajuntament de Girona. Iconografia: Fotografia del parquet d'un pavelló amb ombres de jugadors d'hoquei patins. Idioma: català.
    Hoquei
    Esports