Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • [Desfilada de la banda militar escocesa Royal Highland Fusiliers a la Devesa]
  Marquès, Emili
  Exhibició de la banda militar escocesa "Royal Highland Fusiliers" al passeig de la Devesa, amb els vestits tradicionals escocesos i tocant les gaites i altres instruments.
  1964
  Militars
  Bandes de música
 • Desfilada militar
  Marquès, Emili
  Cerimònia d'entrega de la bandera de l'Agrupació d'Infanteria Ultònia número 59, a la plaça de la independència, i desfilada militar a la Gran Via Jaume I.
  1962
  Exèrcits
  Militars
  Sacerdots
  Banderes
  Homenatges
  Desfilada militar
  Bandes de música
 • If ...
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Visió humorística d'un dia en el col·legi de les Carmelites de Girona (escola Vedruna). Realitzada pel Grup 6è 1976 del Col·legi Carmelites de Girona, amb la coordinació de Josep Maria Planas (Kinema Grup). Idea original: Mercè Trias, Carme Sitjà, Tat Mesquida, Teresa Lax, Maria José Lana i Maria Gispert. Realitzada al Col·legi de les Carmelites i la ciutat de Girona.
  1976
  Curtmetratges
  Cinema còmic
  Escoles
  Noies
  Parcs
 • Divagacions
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Reflexions sobre diversos temes que afecten a una generació de joves: la lluita per la llibertat, la inacció, el sentit de l'existència... Escrita i realitzada per Josep Maria Planas. Produïda per Kinema Grup. Amb Maria Rosa Domènech, Marta Valls, Joan Boadas i Joan Roura. Realitzada a Girona, Canet d'Adri, Riudellots, Banyoles, Besalú i Susqueda, durant l'any 1970.
  1970
  Curtmetratges
  Joves
  Noies
  Fires
  Preses
  Establiments comercials
  Abocadors
 • Sols... Pare, fill i terra
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Al·legoria sobre els horrors i la destrucció de la guerra. Escrita i dirigida per Josep Maria Planas. Amb Joan Vendrell i Francisco Ordóñez. Operador: Narcís Planas i Jesús Pararols. Guió: Josep Maria Planas i Ernest Bosch. Ajudant de direcció: Josep Lluís Morales. Ajudant d'operador: Joaquim Segura. SO: Joan Roura (Kinema Grup). Realitzada a la Mora, Riudellots de la Creu, Palol de Revardit, Vall de Sant Daniel i als estudis del Cinema Club Ademar a Girona.
  1967
  Curtmetratges
  Guerra
 • Iniciación cinematográfica nº 1
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Explicació de la tècnica cinematogràfica. Realitzada per Josep Maria Planas. Guió: Josep Maria Planas i Ernest Bosch. Ajudant de direcció: Josep Lluís Morales. Operador: Joaquim Segura. Locució: Jaume Teixidor. So: Sonoblock, Barcelona. Realitzada el juliol de 1967 al Col·legi de la Mercè de Girona.
  1967
  Cinematografia (Tècnica)
 • Ruinas imperiales
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Reportatge de les ruïnes d'Empúries. Escrita i dirigida per Josep Maria Planas. Operador: Narcís Planas. Ajudant de direcció: Josep Lluís Morales. Ajudant d'operador: Joaquim Segura. Secretària de rodatge: Anna Maria Camps. Realitzada del març al juny de 1966 a al ruïnes d'Empúries i al Passeig Arqueològic de Girona.
  1966
  Vistes
  Edificis
  Platges
  Mapes
  Excavacions arqueològiques
  Murs
  Escultura
  Columnes
  Mosaics
 • Patufet a la panxa del bou
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Versió del conte popular d'En Patufet. Escrita i dirigida per Josep Maria Planas. Amb Walter (com a Patufet), Joan Vendrell, Pere Sardon i Maria Vendrell. Operadors: Narcís Planas. Ajudant de càmera: Joaquim Segura. Ajudant de direcció: Josep Lluís Morales. Secretària de rodatge: Anna Maria Camps. So: Radio "La Veu de Girona". Realitzada de gener a març de 1966 a la Vall de Sant Daniel, torre Gironella, carrer Alemanys, i ca la Virtudes del carrer Pedret, a Girona, i a Palol de Revardit (Pla de l'Estany).
  1966
  Curtmetratges
  Contes populars
 • Atardecer de la vida, El
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Un home que havia estat capatàs agrícola veu com, ara que ja té una certa edat, ha d'obeir les ordres d'homes més joves i més forts que ell. Escrita i dirigida per Josep Maria Planas. Amb Joan Vendrell, Josep Casellas i Jordi Xargayó. Operadors: Narcís Planas i Ernest Bosch. Ajudant de direcció: Ernest Bosch-Martí. So: Josep Lluís Morales. Realitzada des del mes de setembre a desembre de 1965 a Palol de Revardit (Pla de l'Estany) i als estudis dels Cinema Club Ademar, al Col·legi de la Mercè de Girona.
  1965
  Curtmetratges
 • Don Quijote niño
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Un nen que només llegeix novel·les d'aventures, somia que és Don Quixot i el somni es converteix en un malson. Després d'aquell dia comença a estudiar i treu bones notes. Escrita i dirigida per Josep Maria Planas. Amb Isidre Vila, Pere Aragonès, José Font, Lázaro Saura, José Moreno, Javier Ibazábal i Anna Maria Camps, amb Pere Codina, Narcís Planas, Josep Lluís Morales, Narcís Pifarrer i Joaquim Sánchez. Cap de producció i so: Josep Lluís Morales. Operador: Ernest Bosch. Realitzada al Col·legi de la Mercè de Girona i a la Vall de Sant Daniel durant els mesos de juliol i agost de 1965.
  1965
  Curtmetratges
  Nens
 • Odio entre hermanos
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Jimmy, un cantant d'èxit, tracta al seu germà Liberty com si fos un criat. Com a conseqüència d'això els dos germans discuteixen i la relació es trenca. Escrita i dirigida per Josep Maria Planas. Amb Joaquim Sánchez, Narcís Planas, Jaime Serrano, Roser Sánchez, Pere Dillet, Josep Casellas, José Ribas i Joaquim Boada. Operadors: Narcís Planas, Josep Lluís Morales i Ernest Bosch. Apunts suplememntaris: Joaquim Sánchez. Ajudant de direcció: Ernest Bosch. Ajudant de realització: Joaquim Boada. So i llums: Josep Lluís Morales. Cap de producció: Josep Lluís Morales. Realitzada als exteriors i estudis del cinema Club Ademar, al Col·legi de la Mercè de Girona.
  1965
  Curtmetratges
 • Pájaro, El
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Un ocell caigut d'un niu que no pot volar, acaba trepitjat i esclafat. Realització: Josep Maria Planas. Amb Pere Pijiula i Elena Llongarriu. So: Josep Lluís Morales i Joaquim Segura. Realitzada el 21 de juliol de 1966 al magatzem de l'empresa "Maderas Coll i Viader S.A.", a Girona.
  1966
  Curtmetratges
 • Espantaocells que no espantava, L'
  Planas Gifreu, Josep Maria
  Història d'un espantaocells que no complia la seva funció d'espantar els ocells. Realització: Josep Maria Planas Amb Pilar i Marina Gifreu Coll. So: Josep Lluís Morales i Joaquim Segura. Realitzada el mes de març de 1965 a Palol de Revardit (Pla de l'Estany).
  1965
  Curtmetratges
 • Gironins l'enyoraven, Els
  Ferrer Tharrats, Josep
  Reportatge de la instal·lació de l'escultura de l'Àngel de bronze al campanar de la Catedral de Girona.
  1968
  Escultura
  Campanars
  Rellotges
  Catedrals
  Escales
  Sacerdots
 • Il·lusió de Fires
  Barbany Ariyón, Ramon
  Reportatge de les atraccions de fires de la Devesa durant les fires i festes de Sant Narcís.
  1975
  Atraccions de fires
  Circ
  Confiteria
  Parades (xxx)
  Nens
 • ¡Tira Palante!
  Barbany Ariyón, Ramon
  Calvo, Julio
  Documental sobre l'evolució del barri de Germans Sàbat.
  1977
  Festes populars
  Orquestra
  Barris
  Emigració i immigració
  Barraques
  Rius
  Albergs
  Edificis
  Habitatges
  Dispensaris
  Autobusos
  Escoles
  Nens
  Mestres
  Formació professional
  Parcs infantils