Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

436 results: Enric Mirambell

 
00:00:44 Fotografies d'Enric Mirambell. 00:01:10 Entrevista a Enric Mirambell (historiador). 00:21:30 Imatges de la Catedral de Girona i l'església de Sant Feliu.
886181.flv
Ciutat dels llibres, La : Enric Mirambell
 
Festa de comiat a les instal·lacions de l'Hospital Santa Caterina.
885775.flv
[Tancament de l'Hospital Santa Caterina]
 
Tertúlia sobre la rehabilitació de l'edifici de la Farinera Teixidor, obra de Rafael Masó, i sobre el trasllat a aquest edifici de la seu del diari El Punt. Els convidats són els següents: Salvador Garcia (periodista del diari El Punt), Jordi Bosch (conseller delegat del diari El Punt), Arcadi Pla (arquitecte) i Enric Mirambell (cronista oficial de la ciutat de Girona). 00:17:39 - 00:20:37 Imatges de l'edifici de la Farinera Teixidor, tant l'exterior com l'interior, amb les diferents dependències del diari El Punt. 01:02:45 - 01:05:35 Imatges de l'edifici de la Farinera Teixidor, tant l'exterior com l'interior, amb les diferents dependències del diari El Punt. Detalls de diferents elements arquitectònics.
885144.flv
Parlem-ne : Farinera Teixidor, La
 
Tertúlia sobre els Manaies de Girona amb els convidats: Jaume Gauxia (president de la Junta de Confraries de Girona), Enric Mirambell (cronista oficial de la ciutat), Joaquim Pla (expresident de la Confaria de Jesús Crucificat), Màrius Fuertes (president de la Confraria de Jesús Crucificat) i Josep Maria Noguer (secretari de la junta de Confraries de Setmana Santa). Inclou una enquesta al carrer als ciutadans de Girona sobre què opinen dels Manaies de Girona. Inclou també imatges de la processó del Sant Enterrament pels carrers del Barri Vell de Girona.
885109.flv
Parlem-ne : Manaies, Els
 
Visita oficial de les autoritats gironines a Montagut. Acte d'homenatge a l' ex subdirector provincial del Movimiento, Valeriano Simón González, a la biblioteca del municipi. A primer terme, d'esquerra a dreta, el diputat, Josep de Ros, el delegat provincial de Sindicats, José Núñez de Castro, el diputat, Ramon Guardiola Rovira, el director de la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana de Girona, Enric Mirambell Belloc, l'homenatjat i el subdirector provincial del Movimiento, Rafael Pinedo Pérez.
649154.jpg
[Visita oficial a Montagut]
 
Acte de tancament del curs de llengua catalana a la Casa de Cultura. Discurs d'un sacerdot. Darrera seu, d'esquerra a dreta, el catedràtic, Martí de Riquer, el director del centre, Enric Mirambell, el tinent d'alcalde, Joan Tibau Pagès, el president de la Diputació, Pere Ordis Llach, un sacerdot i dues autoritats. Girona.
639201.jpg
[Llengua catalana]
 
Visita del Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona. Visita a les dependències de la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana. D'esquerra a dreta, el director del centre, Enric Mirambell, el governador civil, Ramón Múñoz González, l'alcalde, Josep Bonet Cuffí, un home, el vicepresident de la Diputació, Ramon Guardiola Rovira i el subsecretari de Governació del Ministeri, Luís Rodríguez de Miguel. Girona.
640451.jpg
[Rector de la Universitat Autònoma]
 
Lliurament de premis del II Certamen científic i artístic Josep Pasqual Prats, organitzat pel Col·legi Oficial de Metges, a la Casa de Cultura. Discurs d'un sacerdot. S'identifica el director de la Casa de Cultura, Enric Mirambell, segon a l'esquerra. Girona.
640375.jpg
[II Certamen Josep Pasqual Prats]
 
Visita del Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona. Sortida de l'hospital Santa Caterina. Encapçalen el grup, d'esquerra a dreta, el Rector, Vicente Villar Palasí i el president de la Diputació, Pere Ordis Llach. Darrera seu, l'alcalde, Josep Bonet Cuffí, el governador civil, Ramón Múñoz González i un home. Al fons, el director de Casa Cultura, Enric Mirambell i el vicepresident de la Diputació, Ramon Guardiola Rovira. Girona.
640437.jpg
[Rector de la Universitat Autònoma]
 
Visita dels presidents de les diputacions catalanes. Visita a la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana. D'esquerra a dreta, el director del centre, Enric Mirambell, un home, el president de la Diputació de Tarragona, Federico Gerona de la Figuera, el de Barcelona, Josep Maria Muler d'Abadal, el de Lleida, Antonio Aigé Pascual i el de Barcelona, Pere Ordis Llach. Girona.
638299.jpg
[Diputacions catalanes]
 
Conferència del Catedràtic de la UB, José María Berini, a la Casa de Cultura. A la taula, d'esquerra a dreta, el director de la Casa de Cultura, Enric Mirambell, el vicepresident de la Diputació, Ramon Guardiola Rovira, el procurador en Corts, Joan de Llobet Llavarí, el president de la Diputació, Pere Ordis Llach, el delegat provincial d'Hisenda, Joaquim Casanovas Ogué, dos homes i el diputat, Josep de Ros. Girona.
640510.jpg
[José María Berini]
 
Inauguració del curs de l'Escola Universitària d'Enginyers Tècnics a la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana. Discurs d'un professor. A la taula d'esquerra a dreta, el tinent d'alcalde, Joan Tibau Pagès, el governador civil, Daniel Regalado Aznar, el Rector de la Universitat Politècnica, el president de l'Audiència Provincial, Francisco Soto Nieto, el diputat, Joan Botanch Dausà i un home. En segon terme, a l'esquerra, el director de Casa de Cultura, Enric Mirambell, un home i el delegat provincial de Sindicats, José Segura Sanfeliu. Girona.
653140.jpg
[Escola Universitària d'Enginyers Tècnics]
 
Signatura d'un conveni a la Diputació, entre la Diputació i Televisió Espanyola, per a la construcció d'un centre reemissor a la muntanya de Rocacorba. D'esquerra a dreta s'identifiquen, els diputats, Martí Boada Vila i Pere Giró Brugués (cinquè i sisè), el governador civil, Josep Donadeu Cadafalch (setè), el director general de RTVE, Fernando Arias Salgado (vuitè), el president de la Diputació, Antoni Xuclà Bas (novè) i el delegat provincial de Cultura, Enric Mirambell (catorzè). Girona.
636577.jpg
[Conveni a la Diputació]
 
Inauguració de la biblioteca de Taialà. D'esquerra a dreta, el senador, Salvador Sunyer, un home, el tinent d'alcalde, Basili Bragulat, el delegat provincial de Cultura, Enric Mirambell, el tinent d'alcalde, Artur Soldevila Feliu, un home i el delegat provincial d'Educació, Artur Calsina Majó. Girona.
636710.jpg
[Biblioteca de Taialà]
 
Visita del rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Vicent Villar Palasí, a la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana de Girona. Recorregut per les instal·lacions del centre cultural. Encapçala el grup, d'esquena, el director del centre, Enric Mirambell Belloc. Davant seu, el rector de la universitat i el president de la Diputació de Girona, Pere Ordis Llach.
556289.jpg
[Visita a la Casa de Cultura]
 
Visita del rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Vicent Villar Palasí, a la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana de Girona. Recorregut per les instal·lacions del centre cultural. D'esquerra a dreta, el director del centre, Enric Mirambell Belloc, el rector universitari, una autoritat civil, el president de la Diputació de Girona, Pere Ordis Llach i el vicepresident de la Diputació de Girona, Ramon Guardiola Rovira.
556291.jpg
[Visita a la Casa de Cultura]
 
Visita de l'ambaixador nord americà, Angier Biddle Duke, a Girona. El president de la Diputació de Girona, Joan de Llobet Llavarí, consulta un document a la recepció de la Casa de Cultura. Al seu costat, a l'esquerra, el director de la biblioteca, Enric Mirambell Belloc i l''ambaixador nord americà, Angier Biddle Duke. A la dreta, el governador civil, Víctor Hellín Sol.
540849.jpg
Consul americano en Gerona
 
Visita del Rector de la Universitat Politècnica a la Casa de Cultura de Girona. S'identifiquen el president de la Diputació de Girona, Antoni Xuclà Bas, el president de l'Audiència de Girona, Francisco Soto Nieto i el director del centre, Enric Mirambell.
540734.jpg
[Visita del Rector de la Universitat Politècnica]
 
Inauguració de la nova sala de la Galeria el Claustre del carrer Nou, al lloc que ocupava l'antic claustre del convent de Sant Francesc, amb una exposició d'obra de temàtica religiosa.
883558.flv
Nou art
 
Exposició de Francesc Vilasís-Capalleja a la Galeria el Claustre.
883504.flv
Nou art
 
Exposició de Jaume Roca Delpech i Santi Roca Costa a la Galeria el Claustre.
883502.flv
Nou art
 
Acte de distinció de dinou establiments antics de les comarques gironines a la Cambra de Comerç. Discurs del director del Centre d'Informació i Documentació de la Cambra, Narcís Jordi Aragó. Al seu costat, a la dreta, un home, el president de la Diputació, Josep Arnau Figuerola, el president de la Cambra, Antoni Hostench, el regidor de l'Ajuntament, Tomàs Sobrequés, un home i el cronista, Enric Mirambell. Girona.
667334.jpg
Cambra de comerç Establiments antics
 
Acte de nomenament d'Enric Mirambell com a cronista de la ciutat, al Saló de Sessions de l'Ajuntament. A la taula principal, d'esquerra a dreta, els regidors, Joan Gaya Fuentes, Tomàs Sobrequés Callicó, Manel Serra, Enric Mirambell, l'alcalde, Joaquim Nadal Farreras, el regidor Francesc Francisco Busquets, el mossèn i cronista, Josep Maria Marquès i el regidor Joan Puigbert. Girona.
666740.jpg
Sr. Mirambell Nombramiento Cronista de la Ciudad
 
Acte de nomenament d'Enric Mirambell, com a cronista de la ciutat, al Saló de Sessions de l'Ajuntament. Discurs d'Enric Mirambell. Al seu costat, a l'esquerra, els regidors Manel Serra i Tomàs Sobrqués. A la dreta, l'alcalde, Joaquim Nadal i el regidor, Francesc Francisco Busquets. Girona.
666745.jpg
Sr. Mirambell Nombramiento Cronista de la Ciudad
 
Sopar d'homenatge i comiat al director de la Casa de Cultura, Enric Mirambell Belloc, al restaurant Fornells Park. Fornells de la Selva.
665828.jpg
Homenaje Sr. Mirambell

© Ajuntament de Girona