Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

52 results: Ajuntament de Girona. CRDI (Dalmau Carles Pla, ed.)

 
La rambla de la Llibertat. Al fons, la Catedral de Girona.
562936.jpg
Gerona - La Rambla
 
La rambla de Jacint Verdaguer a l'altura del pont del Pes de la Palla. En segon terme, el pont de Pedra i al fons, el campanar de l'església de les Bernardes.
562935.jpg
Gerona - Rambla Verdaguer
 
L'Areny del riu Onyar a l'altura de la rambla de Jacint Verdaguer. Darrera seu, les torres de l'església del Sagrat Cor. Al fons a la dreta, el pont del Pes de la Palla, el pont del Carme i el carrer homònim.
562937.jpg
Gerona - Perspectiva vora el riu
 
Vista del riu Onyar al seu pas pel centre de la ciutat. A la dreta, la rambla de la Llibertat amb el dispensari municipal i les antigues caselles Fèlix de Arzúa. En segon terme, el pont de les Peixateries Velles. Al fons sobresurt el campanar de l'església de Sant Feliu i la Catedral de Girona.
562938.jpg
Gerona - Tipica vista de les cases vora el riu
 
Vista de la rambla de la Llibertat des de la pujada del pont de Pedra. A l'esquerra, el campanar de les Bernardes amb el cupulí en obres.
562939.jpg
Gerona - El cap del pont
 
Arc del claustre de la Catedral de Girona.
562940.jpg
Gerona - Claustres de la Catedral
 
Galeria del claustre de la Catedral de Girona.
562941.jpg
Gerona - Claustres de la Catedral
 
Vista de la ciutat des de la pujada de Montjuïc. En primer terme, un tram de muralla que mena al portal de Sant Pere i al campanar de l'església de Sant Pere de Galligants. A centre, restes del baluard de Sarraïnes. Al fons sobresurt la Catedral de Girona i el campanar de l'església de Sant Feliu.
065341.jpg
12. Gerona desde la subia de Montjuich
 
El passeig central de la Devesa amb la balustrada de Ricard Giralt i Casadesús en primer terme. A la dreta, les casetes que donen accés als jardins de la Reina Victòria.
065339.jpg
10. Gerona - Paseo Central de la Dehesa
 
La pujada de Sant Domènec i l'arc del Palau dels Agullana, al barri Vell.
065340.jpg
11. Gerona - Palacio del Vizcondado
 
L'encreuament de la Gran Via de Jaume I i l'avinguda Ramon Folch amb l'edifici de Correus i Telègrafs com a element central. A l'esquerra, l'escultura de La Copa posteriorment traslladada.
065338.jpg
9. Gerona - Avenida de Ramón Folch y Casa de Correos
 
Galeria del claustre del monestir de Sant Pere de Galligants. S'observen diferents peces del Museu Arqueològic exposades en aquest espai.
065337.jpg
8. Gerona - Claustros de la Iglesia de San Pedro de Galligans
 
El convent de Sant Domènec, utilitzat com a caserna d'artilleria, vist des de la plaça homònima. En primer terme a l'esquerra, l'edifici de les Àligues i a l'esquerra, el Seminari Diocesà.
065333.jpg
4. Gerona - Cuartel de Santo Domingo
 
Façana barroca de la Catedral de Girona i escales d'accés a la seu des de la plaça de la Catedral. A l'esquerra, el carrer dels Manaies i a la dreta, l'edifici de la Pia Almoina.
065335.jpg
6. Gerona - Catedral. Fachada
 
Vista des d'un punt elevat de la plaça del Marqués de Camps. A l'esquerra la carretera de Barcelona, i a la dreta, la de Santa Eugènia amb l'edifici de la Punxa al fons.
065332.jpg
2. Gerona- Plaza del Marqués de Camps
 
Vista des d'un punt elevat del riu Onyar al seu pas pel centre de la ciutat. A l'esquerra, la rambla Pi i Margall i a la dreta, la rambla de Jacint Verdaguer i l'inici de la rambla de la Llibertat amb les Sales Municipals d'Exposició en construcció. Al centre, el pont de Pedra i darrera seu, el pont de les Peixateries Velles. Al fons sobresurten els campanars de l'església de les Bernardes, de l'església de Sant Feliu i de la Catedral de Girona.
065331.jpg
1. Gerona - Vista general del casco antiguo
 
Vista del convent de Sant Domènec, utilitzat com a caserna d'infanteria, des de la plaça homònima. En primer terme a l'esquerra, l'edifici de les Àligues.
065330.jpg
Girona. Sant Domènec, caserna de infanteria
 
El monestir de Sant Pere de Galligants vist des del carrer de Santa Llúcia. Al fons a l'esquerra, el portal de Sant Daniel o de Sant Pere.
065328.jpg
Girona. L'església de Sant Pere de Galligans
 
Vista general de la plaça del Vi. Girona. A l'esquerra, la façana de l'Ajuntament de Girona amb el cafè d'en Vila i la Casa Carles a banda i banda. A les voltes de la dreta, un cartell de la "Lecheria Antigua".
065326.jpg
Girona. Plaça de la República i Ajuntament
 
Vista parcial de la plaça de la Independència des d'un lateral. Al centre, el monument als Defensors de Girona el 1808 i 1809. Al fons a l'esquerra, el Coliseu Imperial, al centre, el campanar de l'església de Sant Feliu i a la dreta, la Catedral de Girona.
065327.jpg
Girona. Plaça de la Independència i Monument a Alvarez
 
El passeig central de la Devesa. Al centre, la balustrada de Ricard Giralt i Casadesús. En segon terme a la dreta, les casetes que donen accés als jardins de la Reina Victòria.
065325.jpg
Girona. Passeig Central de la Devesa
 
Vista del barri del Mercadal i del barri Vell des d'un punt elevat. Al centre, darrera el monument del Lleó, es pot observar la muralla del baluard de Sant Francesc i el portal d'en Vila. Al fons sobresurten els campanars de l'església de les Bernardes, de l'església de Sant Feliu, la Catedral de Girona i les torres del Sagrat Cor.
065324.jpg
Girona. Vista general
 
Vista de la ciutat des del riu Onyar amb el pont del Ferrocarril com a element  central. Sota seu, el passallís de Pedret. Al fons sobresurten el campanar de l'església de Sant Feliu i la Catedral de Girona.
065323.jpg
Girona. Vista des del riu Onyar
 
Interior de l'església de Sant Feliu. En primer terme, el cor.
065322.jpg
Girona. Interior de l'església de Sant Feliu
 
La rambla de Jacint Verdaguer concorreguda en un dia de mercat. Al fons a l'esquerra, el campanar de l'església de les Bernardes i a la dreta, l'inici de la rambla de la Llibertat.
065320.jpg
Girona. Rambla Verdaguer. Dia de mercat

© Ajuntament de Girona