Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

2000 results: (IPTC633 contains(cromogènic))

A total of 38558 files matched your search. The oldest files are not included in the result set.

 
Castell de Torroella de Montgrí.
311276.jpg
 
Visita de Miss Europa, Diana Scapolan, a la casa de Salvador Dalí a Portlligat. Retrat de la noia amb vestit de bany a la piscina. Cadaqués.
653490.jpg
Dalí y Miss Europa
 
Visita de Miss Europa, Diana Scapolan, a la casa de Salvador Dalí a Portlligat. L'artista i la noia a la terrassa de la piscina. Cadaqués.
653474.jpg
Dalí y Miss Europa
 
Cartells demanant el vot positiu al referèndum sobre la Llei per la Reforma Política. Cartells davant la façana de l'Hospital de Santa Caterina.
544834.jpg
Propaganda del Referéndum
 
Presa de possessió del president de la Diputació de Girona, Arcadi Calzada Salavedra. Votació d'una autoritat.
545093.jpg
Toma posesión de la diputación
 
Pancarta penjada davant el convent de les Adoratrius, al carrer Joan Maragall, demanant un conveni just pels treballadors de la Clínica de Girona. Detall de la pancarta i vistes del carrer.
545124.jpg
[Pancarta a la Clínica de Girona]
 
Presa de possessió de Joaquim Nadal i Farreras com alcalde de Girona al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona. Jurament del regidor Maria Àngels Cabarrocas Sitges. Davant seu, els regidors  Emili Caula Quintanas i Tomàs Sobrequés Callicó.
545362.jpg
Formación nuevo consistorio
 
Presa de possessió de l'alcalde de Vidreres, Lluís Stoka Gracia.
544479.jpg
Toma de posesión del alcalde de Vidreras, Sr. Estoca
 
Presa de possessió de Joaquim Nadal i Farreras com alcalde de Girona al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona.  Jurament del regidor Josep Quintanas Bosch. Davant seu,  els regidors  Emili Caula Quintanas i Tomàs Sobrequés Callicó.
545372.jpg
Formación nuevo consistorio
 
Visita del president de la Generalitat, Jordi Pujol Soley, a la ciutat de Girona. El President conversa amb un home en la seva arribada a l'Escola d'Hostaleria de Sant Narcís.
558252.jpg
[Visita del President de la Generalitat]
 
Destrosses provocades per la pluja a la comarca del Ripollès. Vistes al llarg del curs del riu Ter.
545253.jpg
Destrozos lluvias en zona Setcases y Nuria
 
Destrosses provocades per la pluja a la comarca del Ripollès. Una carretera malmesa per les inundacions al marge del riu Ter.
545266.jpg
Destrozos lluvias en zona Setcases y Nuria
 
Presa de possessió de Joaquim Nadal i Farreras com alcalde de Girona al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona. Votació del regidor Just Manuel Casero Madrid. Davant seu el regidor Ricard Dalmau Ximinis.
545047.jpg
Toma de posesión del Sr. Alcalde
 
Visita del Prefecte dels Pirineus Orientals, Robert Poujol, al governador civil de Girona Victorino Anguera Sansó. Visita al claustre de la Fontana d'Or. Encapçalen la comitiva el governador civil i la seva esposa. Entre les autoritats s'identifica el Prefecte dels Pirneus i el president de la Diputació de Girona, Antoni Xuclà Bas.
544486.jpg
Visita del Prefecto de Perpignan al Gobernador
 
Visita del president de la Generalitat, Jordi Pujol Soley, a la ciutat de Girona. Les autoritats observen les cases de l'Onyar acabades de restaurar des del pont de Sant Agustí. Al centre, el regidor Joan Saqués Roca, el President i l'alcalde de la ciutat, Joaquim Nadal Farreras.
558251.jpg
[Visita del President de la Generalitat]
 
Destrosses provocades per la pluja a la comarca del Ripollès. Un home treballa en la construcció d'un tronc de fusta al marge del riu Ter després de les innundacions. Al seu costat, un cavall.
545239.jpg
Destrozos lluvias en zona Setcases y Nuria
 
Presa de possessió dels nous regidors de l'Ajuntament de Girona. Missa a la capella de Sant Nicolau.
544436.jpg
Toma de posesión de los nuevos Concejales del Ayuntamiento de Gerona
 
Visita oficial dels prínceps d'Espanya, Joan Carles I i Sofia, a Girona. Arribada a l'Ajuntament de Girona. El públic aplaudeix als prínceps al vestíbul de l'edifici.
544713.jpg
Visita de los Reyes a Gerona
 
Presa de possessió dels nous regidors de l'Ajuntament de Girona. Presideix l'acte l'alcalde de la ciutat, Ignasi de Ribot de Balle. Jurament al càrrec d'Anna Ensesa Montsalvatge.
544426.jpg
Toma de posesión de los nuevos Concejales del Ayuntamiento de Gerona
 
Presa de possessió de Salvador Carrera i Comes com a president de la Diputació de Girona i dels nous diputats. Alguns dels diputats a l'acte. S'identifiquen Arcadi Calzada Salavedra, Alfons Moré Paretes, Tomàs Sobrequés Callicó i l'ex regidor, Joan Saqués Roca.
545432.jpg
Nuevo Consistorio, Diputación
 
Destrosses provocades per la pluja a la comarca del Ripollès. Un pont malmès per l'aigua.
545227.jpg
Destrozos lluvias en zona Setcases y Nuria
 
Destrosses provocades per la pluja a la comarca del Ripollès. Un cotxe circula per una carretera destrossada per la crescuda del riu Ter.
545271.jpg
Destrozos lluvias en zona Setcases y Nuria
 
Presa de possessió de Salvador Carrera i Comes com a president de la Diputació de Girona i dels nous diputats.  Jurament d'un diputat. Davant seu, els diputats Josep Vicente Romà i Josep Vicens Alhambra.
545446.jpg
Nuevo Consistorio, Diputación
 
Presa de possessió de Joaquim Nadal i Farreras com alcalde de Girona al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona.  Membres de la taula d'edat formada per Emili Caula Quintanas i Tomàs Sobrequès. A l'esquerra el secretari de l'ajuntament, Ramon Massaguer.
545357.jpg
Formación nuevo consistorio
 
Visita dels Prínceps d'Espanya, Joan Carles I i Doña Sofia, a les comarques gironines. Arribada a Roses per inaugurar una planta depuradora d'aigües.
544614.jpg
Visita de los Príncipes de España a Gerona

© Ajuntament de Girona