Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

114 results: fires and Narcís and (IPTC500 contains(Gràfic)) and (IPTC626 contains(Cartell))

 
CARTELL amb la programació d'activitats al Pavelló Municipal d'Esports el dia 1 de novembre de l'any 1975 per commemorar el "Día de las Comarcas", en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís.  Programa: Grup de dances de la Secció Femenina de Ripoll. Grup de dances de la Secció Cultural del GEYEG. Grup de patinatge artístic de Sarrià de Dallt. Coral d'Osor. Gimnàstica del Col·legi Carmelites. Castellers de Vilafranca del Penedès. Massa Coral del Centro Gallego de Barcelona. Locutor, Jaime Teixidor. Impremta: Josep Franquet.
008715.jpg
Ferias y Fiestas de San Narciso, Pavellón Municipal de Deportes, 1975.
 
CARTELL amb la programació d'actes de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre. Programació: "Pasa-calles, dianas y retretas". Funcions religioses. Il·luminacions als edificis públics i a la Rambla. Balls populars. Concerts a les Sociedats de Foment i al Casino Gerundense. 29 d'octubre toros amb Villita, Pepe Hillo i Guerrerito. Funcions d'òpera al Teatre Principal. Certamen Literari. 1 de novembre elevació de globus aerostàtics. 5 de novembre funció cívico-religiosa al Teatre Principal. Exhibició d'un cinematògraf, Panorama de Girona, teatre de "Fantoches" i altres espectacles a la plaça Independència. Cartell format per quatre parts.
008867.jpg
Ferias y Fiestas de la Inmortal Gerona.
 
CARTELL de la representació de l'òpera "Rigoletto" de Giuseppe Verdi, al Teatre Municipal el dia 31 d'octubre de l'any 1953, sota la direcció del mestre Napoleone Annovazzi i amb els Cors, Ball i Orquestra del Gran Teatre del Liceu. Espectacle celebrat dins el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet.
008869.jpg
Rigoletto. Teatre Municipal, 1953.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1930. Activitats: Festes d'atletisme. Partits de futbol. Concursos de tennis. Boxa. Bàsquet. Curses ciclistes. Fires de bestià. Concurs avícola. Cursa de braus. IX festa de la Sardana. Concurs choral. Concert pel gloriòs Orfeó Català i Orquestra Simfònica de Girona. Festa dels Jocs Florals. Festival folklòric. Festa infantil. Institut de rítmica i plàstica. Exposicions d'art. Funció cívico-religiosa. Gran castell de focs d'artifici. Sardanes. Balls. Passades per la música militar. Funcions d'opereta, sarsuela i cine. Cartell format per dues parts.
008872.jpg
Fires i Festes de l'Immortal Ciutat de Girona, 1930.
 
CARTELL de l'actuació de l'Orquestra Municipal de Barcelona dirigida per Eduard Toldrà en la seva actuació al Teatre Municipal el dia 31 d'octubre, en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís Impremta: Franquet.
008874.jpg
Teatro Municipal. Orquesta Municipal de Barcelona.
 
CARTELL de l'actuació de l'Orquestra Filamònica de Barcelona amb el violinista solista Gonzalo Comellas i el director Adrián Sardo, al Teatre Municipal el dia 29 d'octubre de l'any 1963 en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet.
008875.jpg
Teatro Municipal. Orquestra Filarmònica de Barcelona, 1963.
 
CARTELL de la representació de l'obra "El círculo de tiza caucasiano" de Bertolt Brecht per la Compañía Nacional de Teatro "María Guerrero" de Madrid, dirigida por José Luis Alonso, al Teatre Municipal el dia 30 de novembre de l'any 1974, en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet. Cartell format per dues parts.
008876.jpg
Teatro Municipal. El círculo de tiza caucasiano. 1974.
 
CARTELL de la representació de l'òpera "Manón" de Massenet al Teatre Municipal el dia 31 d'octubre de l'any 1950 en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet
008877.jpg
Teatro Municipal. Manón, 1950.
 
CARTELL de la representació de l'òpera "Madama Butterfly" de Puccini dirigida per Antonio Capdevila al Teatre Municipal el dia 29 d'octubre de l'any 1951 en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet.
008878.jpg
Teatro Municipal. Madama Butterfly, 1951.
 
CARTELL de la representació de l'òpera "Aida" de Giuseppe Verdi, dirigida per Antonio Capdevila, al Teatre Municipal el dia 3 de novembre de l'any 1949 en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet.
008879.jpg
Teatro Municipal. Aida, 1949.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís de l'any 1918. Programació: "Retretas", il·luminacions, dianes, tir de morteretes, repicar general de campanes, solemnes funcions religioses, concurs de tir, matchs de football, festa dels Jocs Florals, festes atlètiques, focs artificials, extraordinàries curses de side-cars, motos i bicicletes, fira i concurs de bestiar, funcions d'òpera, concerts i sardanes, funció cívico-religiosa i espectacles públics i de societat. Impremta: Franquet. Cartell format per dues parts.
008880.jpg
Ferias y Fiestas en la Inmortal Ciudad de Gerona, 1914.
 
CARTELL de la representació de l'òpera "Rigoletto" de Giuseppe Verdi, amb l'acompanyament de l'Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigida per Adrián Sardo, celebrada al Teatre Municipal el dia 29 d'octubre de l'any 1959 en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Franquet.
008881.jpg
Teatro Municipal. Rigoletto.
 
CARTELL de la representació de l'òpera "La Traviata" de Giuseppe Verdi sota la direcció musical d'Adrián Sardo, al Teatre Municipal el dia 29 d'octubre de l'any 1960 per commemorar el primer centeneri de la seva inauguració i en el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Cartell format per dues parts.
008882.jpg
Teatro Municipal. La Traviata. 1960.
 
CARTELL del concert de la Banda Municipal de Barcelona dirigida pel mestre Lamote de Grignon, dins el marc de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades l'any 1927, celebrat a la Plaça de Braus de Santa Eugènia (Girona) el dia de Tots Sants. Cartell format per dues parts.
009518.jpg
Ferias y Fiestas de la Inmortal Ciudad de Gerona, 1927.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís i la 2a Fira Comercial i Agrícola celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1933 junt amb la 2a Fira Comercial i Agrícola i altres activitats.  Impremta: Franquet. Cartell format per dues parts.
009519.jpg
Fires i Festes de Girona, 1933.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades l'any 1929. Iconografia: Dues noies decorant un pati amb fanals i un paó, de Gallur. Impremta: Lit. E. Mirabet - Val. Cartell format per dues parts
009523.jpg
Ferias y Fiestas de San Narciso, 1929.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís, celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1934. Cartell format per dues parts
009525.jpg
Fires i Festes de Sant Narcís, 1934.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades l'any 1908. Impremta: D. Torres. Cartell format per dues parts.
009526.jpg
Programa de Fires, 1908.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís, celebrades del 28 d'octubre al 6 de novembre de l'any 1916. Impremta: Vda e Hijo de J. Franquet. Cartell format per dues parts.
009527.jpg
Ferias y Fiestas de la Inmortal Ciudad de Gerona, 1916.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís, celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1920. Impremta: Publicacions Ràpides Valls. Cartell format per dues parts.
009528.jpg
Fires i Festes de Sant Narcís, 1920.
 
CARTELL de l'11è Concurs de Bestiar celebrat al mercat del passeig de Sant Francesc el dia 30 d'octubre de l'any 1922. S'anuncia també el reglament per a presentar-se al concurs. Activitats dins el marc de les Fires i festes de Sant Narcís. Impremta: Tip. de Masó.
008408.jpg
Fires i festes de Sant Narcís. Onzè concurs de bestiar, 1922.
 
CARTELL amb la programació d'actes de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades del 2 al 10 de novembre de l'any 1866. Programació: 2 de novembre repicar de campanes, música amb el regiment de Sòria i funció lírica al teatre de la Reina. 3 de novembre jocs de cucanya i òpera al teatre de la Reina. 4 de novembre música amb el regiment de Sòria, ball, elevació de globus, òpera al teatre de la Reina i funció lírica de la Societat "Circo Gerundense". 5 de novembre Ofici solemne a l'església de Sant Feliu amb música del regiment de Sòria, visita del cos de Sant Narcís i les restes d'Álvarez de Castro, repartiment de menjar als pobres a les cases consistorials, jocs de cucanya i castell de focs artificials. 6 de novembre jocs de cucanya, funció lírica al teatre de la Reina, ball d'orquestra amb la Societat "Circo Gerundense" i ball de societat. 7 de novembre elevació de globus junt amb el llançament de focs d'artifici i funció lírica al teatre de la Reina. 8 de novembre ball públic i funció lírica al teatre de la Reina. 9 de novembre elevació de globus, òpera al teatre de la Reina, cant amb la Societat "Circo Gerundense". 10 de novembre castell de focs d'artifici. Iconografia: Programa escrit. Impremta: Gerardo Cumané y Fabrellas. Cartell en castellà. 5 cartells amb paper de color.
009864.jpg
Ferias de la Inmortal Gerona.
 
CARTELL amb la programació d'actes amb motiu de les Fires i festes de Sant Narcís, celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1913. Impremta: Valls y Borràs. Cartell format per dues parts.
009520.jpg
Ferias y Fiestas de la Inmortal Gerona, 1913.
 
CARTELL amb la programació d'actes de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1863. Programació: 28 d'octubre repicar de campanes, banda de música i repartiment dels llocs per a la venta d'efectes industrials. 29 d'octubre Ofici solemne en honor de Sant Narcís, música amb el Regimiento de infantería de León, jocs de cucanya, ball públic i comèdia en 3 actes "El sol de invierno" per la companyia Circo Gerundense. 30 d'octubre jocs de cucanya i funció al teatre de la Reina. 1 de novembre castell de focs d'artifici. 2 de novembre Ofici solemne amb la societat Polimnia que cantarà un himne davant la casa consistorial, funció al teatre de la Reina, ball del Circo Gerundense i entrada al saló Odeó. 3 de novembre gran concert instrumental a les sales del Circo Gerundense, concert instrumental i vocal al teatre de la Reina amb el cor Polimnia i el de Barcelona, castell de focs d'artifici, funció còmica al teatre de la Reina, entrada a l'Odeó i ball de societat als salons del Casino gerundense. 4 de novembre jocs de gimnàstica natural, gran concert públic, instrumental i vocal, elevació de globus aerostàtics, funció en vers al teatre de la Reina i gran ball de societat al Circo gerundense. 5 de novembre Ofici solemne a l'església de Sant Feliu, gran concert instrumental, ball públic i castell de focs d'artifici. Iconografia: Programa escrit. Impremta: Santiago Feliu. Cartell en castellà.
009865.jpg
Ferias de la Inmortal Gerona.
 
CARTELL de les Fires i festes de Sant Narcís celebrades del 28 d'octubre al 5 de novembre de l'any 1952. Iconografia: Siluetes de la Catedral i Sant Feliu, atraccions de fires i dues banderes. Disseny: Gubau.
008371.jpg
Ferias y fiestas de San Narciso, 1952.

© Ajuntament de Girona