Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

440 results: Jaume Camprodon

 
El bisbe, Jaume Camprodon i els sacerdots es dirigeixen als feligresos, a la plaça dels Apòstols, el dia de Diumenge de Rams. Girona.
753944.jpg
Diumenge de Rams
 
El bisbe, Jaume Camprodon, beneeix les palmes dels feligresos el dia de Diumenge de Rams a la plaça dels Apòstols. Girona.
753942.jpg
Diumenge de Rams
 
El bisbe Jaume Camprodon a la plaça dels Apòstols el dia de Diumenge de Rams. Girona.
753938.jpg
Diumenge de Rams
 
El bisbe, Jaume Camprodon, el mossèn Josep Maria Taberner i la resta de sacerdots a la plaça dels Apòstols el dia de Diumenge de Rams. Girona.
753937.jpg
Diumenge de Rams
 
El bisbe, Jaume Camprodon, sortint de la porta dels Apòstols de la Catedral el dia Diumenge de Rams. Darrera seu, el mossèn Josep Maria Taberner. Girona.
753936.jpg
Diumenge de Rams
 
Acte a l'església de Sant Nicolau. S'identifiquen l'alcalde de Salt, Salvador Sunyer, tercer a l'esquerra, i el bisbe Jaume Camprodon, segon a la dreta. Girona.
752423.jpg
[Acte a Sant Nicolau]
 
Visita de Marta Ferrusola i una representació de polítics i altres autoritats a les ruïnes del monestir de Sant Llorenç del Mont o Sant Llorenç de Sous (Albanyà).
887299.flv
[Visita al monestir de Sant Llorenç de Sous]
 
Missa de Sant Narcís a l'església de Sant Feliu i inauguració de l'escultura de Josep Maria Subirachs que commemora el sis-centè aniversari de la primera reunió dels mestres d'obres per decidir la continuació de la Catedral de Girona.
887073.flv
[Missa de Sant Narcís i inauguració de l'escultura "Als mestres de la Catedral"]
 
Actes d'adhesió a Joan Carles I, rei d'Espanya. Missa a la Catedral oficiada pel bisbe, Jaume Camprodon Rovira. Girona.
633073.jpg
[Adhesió Joan Carles I]
 
Aplec de Santa Bàrbara de Pruneres d'Oix. El bisbe, Jaume Camprodon i el diputat, Ramon Sala, conversen amb una assistent. Montagut.
637291.jpg
[Aplec de Santa Barbara]
 
Aplec de Santa Bàrbara de Pruneres d'Oix. Discurs d'un home. Darrera seu, d'esquerra a dreta, el bisbe, Jaume Camprodon, el vicepresident de la Diputació, Arcadi Calzada, un home i els diputats, Joan Saqués Roca i Ramon Sala Canadell. Montagut.
637290.jpg
[Aplec de Santa Barbara]
 
Centenari de l'arribada de les Germanetes dels Pobres a la ciutat. Discurs del bisbe, Jaume Camprodon. Girona.
636593.jpg
[Germanetes dels Pobres]
 
Consagració de l'església de Sant Julià de Boada. Discurs del president de la Diputació de Girona, Arcadi Calzada, a l'exterior. Al seu costat, a la dreta, el president de l'Audiència Provincial, Francisco Soto Nieto i el governador civil, Ramon Codina Ribas. Al centre, amb ulleres fosques, el mossèn, Josep Maria Taberner Collellmir i el bisbe, Jaume Camprodon Rovira. Palau-sator.
637692.jpg
[Sant Julià de Boada]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Un moment de la cerimònia presidida pel Nunci del Sant Pare Luigi Dadaglio.
554392.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Visita oficial del ministre d'agricultura, Tomàs Allende y García Baxter, a Girona. L'acompanyen el governador civil de Girona, Victorino Anguera Sansó, el president de la Diputació, Antoni Xuclà Bas i l'alcalde de la ciutat, Ignasi de Ribot de Balle. Reunió amb la Comissió Coordinadora Agrària al Govern Civil, posteriorment acte d'imposició de condecoracions al Mèrit Agrari a diferents persones, entre les quals Pere Ordis Llach. Inauguració de les noves instal·lacions de la Delegació d'Agricultura, a l'avinguda Sant Francesc. Recorregut per les instal·lacions de la delegació i benedicció per part del bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira. Trasllat a la Central Nacional Sindicalista per assistir a una reunió amb els membres de la C.O.S.A (Cámara Oficial Sindical Agraria), acte a la sala d'actes durant el qual es lliura una placa al ministre. Roda de premsa al restaurant Fornells Park. Dinar i parlaments de les autoritats.
554934.jpg
[Visita del ministre d'Agricultura]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona.
554376.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Un moment de la cerimònia.
554351.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Presideix l'acte el Nunci del Sant Pare, Luís Dadaglio i el seu predecessor, Narcís Jubany Arnau. El nunci del Sant Pare, Luigi Dadaglio, col·loca el barret de bisbe a Jaume Camprodon.
554368.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Feligresos i eclesiàstics durant la cerimònia. Al fons, el bisbe predecessor, Narcís Jubany.
554398.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Els feligresos reben l'eucaristia a mans del Nunci del Sant Pare, Luigi Dadaglio.
554411.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. El nou bisbe saluda als feligresos.
554354.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. En primer terme, el nou bisbe. Darrera seu, el mossèn Josep Maria Taberner Collellmir.
554400.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Programa divulgatiu sobre l'actualitat de l'Església Catòlica a la diòcesi de Girona.
883680.flv
Camí de vida
 
Magazine matinal amb entrevistes i converses amb convidats, concursos telefònics i repeticions de fragments d'altres programes.
883097.flv
Comencem bé : [2a part]
 
NOTICIES_VESPR....flv
Notícies vespre

© Ajuntament de Girona