Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

434 results: Jaume Camprodon

 
Visita de Marta Ferrusola i una representació de polítics i altres autoritats a les ruïnes del monestir de Sant Llorenç del Mont o Sant Llorenç de Sous (Albanyà).
887299.flv
[Visita al monestir de Sant Llorenç de Sous]
 
Missa de Sant Narcís a l'església de Sant Feliu i inauguració de l'escultura de Josep Maria Subirachs que commemora el sis-centè aniversari de la primera reunió dels mestres d'obres per decidir la continuació de la Catedral de Girona.
887073.flv
[Missa de Sant Narcís i inauguració de l'escultura "Als mestres de la Catedral"]
 
Actes d'adhesió a Joan Carles I, rei d'Espanya. Missa a la Catedral oficiada pel bisbe, Jaume Camprodon Rovira. Girona.
633073.jpg
[Adhesió Joan Carles I]
 
Aplec de Santa Bàrbara de Pruneres d'Oix. El bisbe, Jaume Camprodon i el diputat, Ramon Sala, conversen amb una assistent. Montagut.
637291.jpg
[Aplec de Santa Barbara]
 
Aplec de Santa Bàrbara de Pruneres d'Oix. Discurs d'un home. Darrera seu, d'esquerra a dreta, el bisbe, Jaume Camprodon, el vicepresident de la Diputació, Arcadi Calzada, un home i els diputats, Joan Saqués Roca i Ramon Sala Canadell. Montagut.
637290.jpg
[Aplec de Santa Barbara]
 
Centenari de l'arribada de les Germanetes dels Pobres a la ciutat. Discurs del bisbe, Jaume Camprodon. Girona.
636593.jpg
[Germanetes dels Pobres]
 
Consagració de l'església de Sant Julià de Boada. Discurs del president de la Diputació de Girona, Arcadi Calzada, a l'exterior. Al seu costat, a la dreta, el president de l'Audiència Provincial, Francisco Soto Nieto i el governador civil, Ramon Codina Ribas. Al centre, amb ulleres fosques, el mossèn, Josep Maria Taberner Collellmir i el bisbe, Jaume Camprodon Rovira. Palau-sator.
637692.jpg
[Sant Julià de Boada]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Un moment de la cerimònia presidida pel Nunci del Sant Pare Luigi Dadaglio.
554392.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Visita oficial del ministre d'agricultura, Tomàs Allende y García Baxter, a Girona. L'acompanyen el governador civil de Girona, Victorino Anguera Sansó, el president de la Diputació, Antoni Xuclà Bas i l'alcalde de la ciutat, Ignasi de Ribot de Balle. Reunió amb la Comissió Coordinadora Agrària al Govern Civil, posteriorment acte d'imposició de condecoracions al Mèrit Agrari a diferents persones, entre les quals Pere Ordis Llach. Inauguració de les noves instal·lacions de la Delegació d'Agricultura, a l'avinguda Sant Francesc. Recorregut per les instal·lacions de la delegació i benedicció per part del bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira. Trasllat a la Central Nacional Sindicalista per assistir a una reunió amb els membres de la C.O.S.A (Cámara Oficial Sindical Agraria), acte a la sala d'actes durant el qual es lliura una placa al ministre. Roda de premsa al restaurant Fornells Park. Dinar i parlaments de les autoritats.
554934.jpg
[Visita del ministre d'Agricultura]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona.
554376.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Un moment de la cerimònia.
554351.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Presideix l'acte el Nunci del Sant Pare, Luís Dadaglio i el seu predecessor, Narcís Jubany Arnau. El nunci del Sant Pare, Luigi Dadaglio, col·loca el barret de bisbe a Jaume Camprodon.
554368.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Feligresos i eclesiàstics durant la cerimònia. Al fons, el bisbe predecessor, Narcís Jubany.
554398.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. Els feligresos reben l'eucaristia a mans del Nunci del Sant Pare, Luigi Dadaglio.
554411.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. El nou bisbe saluda als feligresos.
554354.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Consagració episcopal del nou bisbe de Girona, Jaume Camprodon Rovira, a la Catedral de Girona. En primer terme, el nou bisbe. Darrera seu, el mossèn Josep Maria Taberner Collellmir.
554400.jpg
[Nou bisbe de Girona]
 
Programa divulgatiu sobre l'actualitat de l'Església Catòlica a la diòcesi de Girona.
883680.flv
Camí de vida
 
Magazine matinal amb entrevistes i converses amb convidats, concursos telefònics i repeticions de fragments d'altres programes.
883097.flv
Comencem bé : [2a part]
 
NOTICIES_VESPR....flv
Notícies vespre
 
NOTICIES_VESPR....flv
Notícies vespre
 
Celebració de Diumenge de Rams a la Catedral de Girona.
884566.flv
[Diumenge de Rams]
 
Inauguració d'una exposició d'olis de l'artista Torneró, dedicats a la Catedral de Girona, a la galeria d'art El Claustre. D'esquerra a dreta, el regidor, Francesc Francisco Busquets, un home, el mossèn de la Catedral, Josep Maria Taberner, la galerista, Núria Iglésias Cruz, el bisbe, Jaume Camprodon, un home i l'artista. Girona.
667995.jpg
Inauguración Tornero - Galeria Mascort
 
Consagració del bisbe de Girona, Jaume Camprodon a la Catedral de Girona.
109055.flv
Consagració del bisbe de Girona Jaume Camprodon
 
Programa divulgatiu conduït per Mireia Rourera, dedicat a les religions que es professen a Catalunya.
RELIGIONS_23-0....flv
Religions
 
Girona. Missa exequial del bisbe emèrit Jaume Camprodon. Catedral de Girona. Funerals.
746550.jpg

© Ajuntament de Girona