Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

1066 results: (IPTC655 contains(Fires i festes de Sant Narcís))

 
00:00:00 Els grallers i timbalers de la colla gegantera Fal·lera Gironina fan les Matinades, una cercavila pels carrers de Girona. Imatges de la cercavila al carrer Santa Clara.  00:08:37 Els comerciants instal·len les seves parades d'artesania al carrer Santa Clara i el pont de Pedra.
885920.flv
[Fires de sant Narcís: Matinades i parades d'artesania]
 
Concert de sardanes de fires a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal a l'auditori del Centre Cultural de la Mercè.  Dirigeix Francesc Cassú i Jordi. Intervé Gemma Coma-Alabert (mezzo-soprano). Presenta el concert Francesc S. Carcassés.
885877.flv
Concert de Sardanes de Fires
 
Entrevistes als expositors i visitants a la Fira de Mostres de Girona.
885876.flv
Fires 2004
 
Entrevistes als expositors i visitants a la Fira de Mostres de Girona.
885875.flv
Fires 2004
 
Entrevistes als expositors i visitants a la Fira de Mostres de Girona.
885874.flv
Fires 2004
 
Programa que recull en forma de notícies l'actualitat del Festival de Tatre Temporada Alta.
885863.flv
Temporada Alta
 
Pregó de les fires i festes de sant Narcís a la plaça del Vi a càrrec de Guillem Terribas.
885848.flv
Pregó de fires
 
Fira d'artesania al Pont de Pedra i al carrer Santa Clara durant les fires i festes de Sant Narcís. Imatges de les parades.
885846.flv
Fira d'artesania
 
Cercavila de les fires i festes de Sant Narcís als carrers de Girona   00:00:07 Uns grallers i timbalers toquen al carrer Nou de Girona.  00:00:54 La cercavila es desplaça pel pont de pedra.  00:01:00 Timbalers i grallers al carrer Nou. la cercavila camina pel carrer Nou.  00:01:35 Informació de la cercavila amb la colla gegantera Fal·lera Gironina.  00:02:20 un home toca la gralla. Altres grallers al carrer nou de Girona.
885845.flv
Cercavila
 
Pregó de les fires i festes de Sant Narcís a càrrec de Guillem Terribas.
885816.flv
Pregó de Guillem Terribas
 
Concurs de fumada lenta organitzada pel Gremi d'Estanquers de Girona al restaurant de l'Hotel Sol.
884993.flv
[Fumada lenta de cigars a l'Hotel Sol]
 
Focs artificials de les fires i festes de Sant Narcís des de la muntanya de Montjuïc, amb la catedral de Girona en primer terme.
884982.flv
[Focs artificials a Girona]
 
Convidats: Joan Pluma (regidor de Cultura); Zoila Riera (portaveu de CiU); Josep Carles Cabrera (portaveu del PP); Santi Niell (portaveu d'ERC); Joan Olòriz (portaveu d'ICV).
885282.flv
De Girona debat : Fires i festes de sant Narcís, Les
 
Magazín sobre l'actualitat de la Universitat de Girona.
885202.flv
De campus
 
Magazín sobre l'actualitat de la Universitat de Girona.
885201.flv
De campus
 
Concert de la banda del Govern Militar a la Devesa. Girona.
640332.jpg
[Banda del Govern Militar]
 
Visita de l'alcalde de Girona, Josep Bonet Cuffí, al Certamen Agrícola i Comercial de la Devesa. Sortida d'un supermercat. A primer terme, l'alcalde. Darrera seu, el tinent d'alcalde, Joan Tibau Pagès. Girona.
648438.jpg
[Certàmen Agrícola i Comercial]
 
Fires i Festes de Sant Narcís. Les autoritats militars visiten un estand d'alimentació al Certamen Agrícola i Comercial de la Devesa. Al centre, d'esquena, el governador militar, Emerio Feliu Oliver. Girona.
640190.jpg
[Fires i Festes de Sant Narcís]
 
Fires i festes de Sant Narcís. Concurs de sardanes a la Plaça de braus de Girona. Lliurament de premis.
644058.jpg
[Concurs de sardanes]
 
Fires i Festes de Sant Narcís. Sortida de l'església de Sant Feliu. Al fons, d'esquerra a dreta, el president de l'Audiència Provincial, José María Mesa Fernández, l'alcalde, Josep Bonet Cuffí, el governador civil, Ramón Múñoz González i el governador militar, Emerio Feliu Oliver. Girona.
640149.jpg
[Fires i Festes de Sant Narcís]
 
Jornada d'inauguració de les Fires de Sant Narcís. Visita a l'exposició de dibuixos artístics a l'Escola d'Art. S'identifiquen el governador civil, Victorino Anguera Sansó, l'alcalde de la ciutat, Josep Bonet Cuffí, el governador militar, José María Tomé Marín, el president de la Diputació, Pere Ordis Llach i el tinent d'alcalde, Joan Tibau Pagès. Girona.
648305.jpg
[Fires de Sant Narcís]
 
Visita de l'alcalde de Girona, Josep Bonet Cuffí, al Certamen Agrícola i Comercial de la Devesa. Conversa entre l'alcalde i el tinent d'alcalde, Joan Tibau Pagès. Girona.
648444.jpg
[Certàmen Agrícola i Comercial]
 
Fires i Festes de Sant Narcís. Les autoritats al Certamen Comercial de la Devesa. D'esquerra a dreta, l'alcalde, Josep Bonet Cuffí, el president de la Diputació, Pere Ordis LLach, un militar, un home i el governador militar, Emerio Feliu Oliver. Girona.
640129.jpg
[Fires i Festes de Sant Narcís]
 
Subhasta de bestiar a la Fira Agrícola i Comercial de la Devesa. Girona.
637788.jpg
[Subhasta de bestiar]
 
Fires i Festes de Sant Narcís. Les autoritats visiten el Certamen Agrícola de la Devesa. D'esquerra a dreta, el mossèn, Josep Maria Taberner Collellmir, el president de l'Audiència Provincial, José María Mesa Fernández, el governador militar, Emerio Feliu Oliver, el delegat provincial d'Hisenda, Joaquim Casanovas Ogué, l'alcalde, Josep Bonet Cuffí, el president de la Diputació, Pere Ordis Llach i el tinent d'alcalde, Joan Tibau Pagès. Girona.
640193.jpg
[Fires i Festes de Sant Narcís]

© Ajuntament de Girona