Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

305 results: (IPTC655 contains(Exposicions - Girona Temps de Flors))

 
Exposició de Flors a l'església i el claustre del Convent de Sant Domènec.
887205.flv
[Exposició de Flors]
 
Inauguració de la 49a exposició Girona Temps de Flors a les escales de la Catedral. Isabel Salamaña (regidora). Anna Pagans (alcaldessa).
885699.flv
[Inauguració de l'exposició Girona Temps de Flors]
 
Concert dels alumnes de l'Escola de Música als jardins dels Alemanys. Imatges de la decoració floral dels jardins dins de l'exposició Girona Temps de Flors.
885684.flv
Concert dels alumnes de l'Escola de Música
 
Imatges de l'exposició Girona Temps de Flors. - Interior de l'església de Sant Lluc. 00:05:42 Interior dels Banys àrabs. 00:07:41 Plaça de la Catedral. 00:07:57 Instal·lació de la decoració floral al carrer Ferran el Catòlic. 00:08:42 [?]. 00:09:22 Instal·lació a la plaça dels jurats. 00:10:05 Instal·lació al riu Galligants als jardins del doctor Figueres. 00:11:31 Pati [?].  00:15:05 Església de Sant Martí. 00:17:18 Gent caminant per la plaça dels Apòstols i la plaça de la Catedral. 00:18:52 Carrer Ferran el Catòlic. 00:20:17 Plaça dels Jurats. 00:21:12 Riu Galligants.
885601.flv
[Girona Temps de Flors]
 
Tertúlia que simula una conversa de bar i que es fa en un plató ambientat com un cafè. 00:00:20 Tertúlia sobre l'exposició Girona Temps de Flors amb dos homes i dues dones. 00:15:50 Publicitat. 00:18:43 Actuació del grup de música vocal Quartet Sant Jordi. 00:20:06 Tertúlia sobre la música vocal amb els components del Quartet Sant Jordi: Salvador Donato, Natàlia Donato, Montse Girbal i Jaume Thió. Els tertulians canten algunes cançons.
885422.flv
Cafè plató
 
Tertúlia que simula una conversa de bar i que es fa en un plató ambientat com un cafè. 00:01:28 Tertúlia sobre l'exposició de flors de Girona entre els regidors de l'Ajuntament Enric Llauger (ERC) i Miquel Fañanàs (PSC), i el periodista Eduard Cid. 00:17:50 Actuació al violí de Lluís Gregol. 00:19:55 Publicitat. 00:23:53 Tertúlia sobre la immigració amb Jordi Soler (fotògraf i ninotaire), Mateu Ciurana (periodista) i una altra persona (personatge desconegut). 00:39:35 Actuació al violí de Lluís Gregol.
885404.flv
Cafè plató
 
Exposició de flors a l'església de Sant Pere de Galligants de Girona. Un grup de gent visita l'exposició al claustre.
541579.jpg
Exposición flores Museo
 
Lliurament de premis i clausura del III Concurs Provincial de Flors i Plantes a l'església de Sant Pere de Galligants de Girona. Assistents visitant l'exposició al claustre.
542044.jpg
[III Concurs de flors]
 
Cloenda de la XIX Exposició de Flors al centre social del Barri Vell, a la plaça dels Jurats. Girona. L'esposa del governador civil de Girona, Isabel Gual de Anguera lliurant un premi.
554872.jpg
[Cloenda de la XIX Exposició de Flors]
 
Lliurament de premis i clausura del III Concurs Provincial de Flors i Plantes a l'església de Sant Pere de Galligants de Girona. Detall d'una escultura de pedra amb l'escut de la ciutat.
542043.jpg
[III Concurs de flors]
 
Visita del Director General de Belles Arts, Gratiniano Nieto, a Girona. Acte de lliurament de la medalla commemorativa de la 10a edició de l'Exposició de Flors a la Delegada provincial de la Sección Femenina, Maria Cobarsí Corretger, a la plaça dels Jurats. S'identifiquen el delegat provincial d'Informació i Turisme, José Luís González Sobral, l'arqueòleg Miquel Oliva Prat, l'alcalde de la ciutat, Josep Bonet Cuffí, el governador civil de Girona, Víctor Hellín Sol, el Director General, l'homenatjada i el president de la Diputació de Girona, Joan de Llobet Llavarí.
541422.jpg
Visita Director General Bellas Artes
 
Un dia de campanya amb Joan Olòriz, candidat d'ICV a l'alcaldia a les eleccions municipals de Girona de 2011. Acte al carrer de les Beates durant l'exposició Girona Temps de Flors.
699948.jpg
[Un dia de campanya. Joan Olòriz]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. L'alcaldessa atenent a un mitjà a la plaça de la Catedral després de la inauguració Girona Temps de Flors. A l'esquerra, el candidat a l'alcaldia de CiU, Carles Puigdemont.
700063.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats durant el recorregut posterior a la inauguració de Girona Temps de Flors. En primer terme, l'alcaldessa, la candidata a l'alcaldia del PSC, Pia Bosch i la regidora Isabel Salamaña a les escales del carrer Ferran el Catòlic, al barri Vell.
700065.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats a la plaça de la Catedral durant la inauguració de Girona Temps de Flors. En primer terme d'esquerra a dreta, Isabel Salamaña, Joaquim Nadal i Anna Pagans. Al darrera, Maria Àngels Freixenet, Miquel Poch i Victòria Saget.
700062.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. L'alcaldessa atenent els mitjans a la plaça de la Catedral després de la inauguració Girona Temps de Flors.
700057.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats durant el recorregut posterior a la inauguració de Girona Temps de Flors al seu pas pel passeig Arqueològic. En primer terme, d'esquerra a dreta, Maria Àngels Freixenet, Anna Pagans i Isabel Salamaña.
700068.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats durant el recorregut posterior a la inauguració de Girona Temps de Flors al seu pas pel passeig Arqueològic.
700067.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Lliurament dels premis de l'exposició Girona Temps de Flors durant un acte celebrat a la plaça del Pou Rodó. D'esquerra a dreta, Anna Pagans, Isabel Salamaña, una de les persones guardonades i Cristina Alsina.
699979.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats a les escales de la Catedral de Girona durant la inauguració de Girona Temps de Flors.
700059.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Lliurament dels premis de l'exposició Girona Temps de Flors durant un acte celebrat a la plaça del Pou Rodó. Retrat de l'alcaldessa Anna Pagans i les regidores Isabel Salamaña i Cristina Alsina amb diferents membres de l'organització, entre els quals s'identifica al centre a Maria Cubarsí i Josep Tarrés.
699980.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats a les escales de la Catedral de Girona durant la inauguració de Girona Temps de Flors. Parlament de l'alcaldessa Anna Pagans. L'acompanyen d'esquerra a dreta, el subdelegat del Govern a Girona, Francesc Francisco, i els regidors Concepció Veray, Núria Terés, Joan Olòriz, Isabel Salamaña, Maria Àngels Freixenet i Glòria Plana, entre d'altres.
700061.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats a les escales de la Catedral de Girona durant la inauguració de Girona Temps de Flors. Parlament de l'alcaldessa Anna Pagans. L'acompanyen d'esquerra a dreta, el subdelegat del Govern a Girona, Francesc Francisco i els regidors Núria Terés, Carles Puigdemont, Miquel Poch, Joan Olòriz, Ponç Feliu, Isabel Salamaña, Cristina Alsina, Amèlia Barbero, Maria Àngels Freixenet, Lluïsa Faxedas, Victòria Saget, Ignasi Thió, Glòria Plana i el diputat Jordi Xuclà.
700060.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats durant el recorregut posterior a la inauguració de Girona Temps de Flors, a l'altura del riu Galligants.
700066.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]
 
Últims dies d'Anna Pagans com a alcaldessa de Girona. Autoritats durant el recorregut posterior a la inauguració de Girona Temps de Flors al seu pas pel carrer Ferran el Catòlic. D'esquerra a dreta, Anna Pagans, Maria Àngels Freixenet, el candidat a l'alcaldia per CiU, Carles Puigdemont i Victòria Saget. Al fons a l'esquerra, la candidata a l'alcaldia pel PSC, Pia Bosch.
700064.jpg
[Últims dies d'Anna Pagans a l'alcaldia]

© Ajuntament de Girona