Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

2000 results: (IPTC655 contains(Catedral de Girona))

A total of 2904 files matched your search. The oldest files are not included in the result set.

 
Final de la cerimònia d'un casament a la Catedral de Girona.
887197.flv
[Casament a la Catedral de Girona]
 
Espectacle “Transfiguració de la Nau”.
LENTREVISTA_20....flv
Entrevista, L'
 
Vistes enlairades de Girona.
887101.flv
[Vistes de Girona]
 
Focs artificials de nit a la ciutat de Girona. Les imatges estan filmades des de la muntanya de Montjuïc i els focs artificials sembla que surtin de darrere la Catedral.
887052.flv
[Focs artificials de les fires i festes de Sant Narcís]
 
NOTICIES_VESPR....flv
Notícies vespre
 
NOTICIES_VESPR....flv
Notícies vespre
 
NOTICIES_VESPR....flv
Notícies vespre
 
00:00:44 Fotografies d'Enric Mirambell.  00:01:10 Entrevista a Enric Mirambell (historiador).  00:21:30 Imatges de la Catedral de Girona i l'església de Sant Feliu.
886181.flv
Ciutat dels llibres, La : Enric Mirambell
 
00:00:35 Fotografies de Dolors Garcia Cornellà.  00:01:02 Entrevista a Dolors Garcia Cornellà (escriptora).  00:26:27 Imatges de l'interior de la Catedral de Girona.
886149.flv
Ciutat dels llibres, La : Dolors Cornellà
 
Pont de Pedra. Vistes de les cases de l'Onyar. Fanal. Pont de les Peixateries Velles. Vistes de la Catedral. Pont de sant Agustí. pont d'en Gómez. Pont de sant Feliu.
886071.flv
[Ponts sobre el riu Onyar]
 
- Imatges d'arxiu de Salvador Oliva.  00:01:25 Entrevista a Salvador Oliva (catedràtic de filologia catalana de la UdG).  00:29:07 Imatges de l'església de sant Feliu i la Catedral de Girona.
885942.flv
Ciutat dels llibres, La : Salvador Oliva
 
Reportatge de diversos indrets de la ciutat de Girona.
885753.flv
Kilòmetre zero
 
Focs artificials de les fires i festes de Sant Narcís des de la muntanya de Montjuïc, amb la catedral de Girona en primer terme.
884982.flv
[Focs artificials a Girona]
 
Inauguració de la 49a exposició Girona Temps de Flors a les escales de la Catedral. Isabel Salamaña (regidora). Anna Pagans (alcaldessa).
885699.flv
[Inauguració de l'exposició Girona Temps de Flors]
 
Representacions de drames litúrgics medievals a la Catedral de Girona. a. Les representacions formen part dels Cursos d'Estiu que organitzen conjuntament l'Estudi General de Girona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.
884974.flv
[Drames litúrgics a la Catedral de Girona]
 
Els ministres europeus d'economia i finances (Ecofin) fan una visita al Barri Vell de Girona després de reunir-se en una cimera a S'Agaró amb motiu de la presidència espanyola de torn de la CEE. Entre els visitants destaca el ministre espanyol Carlos Solchaga.
884935.flv
[Visita dels ministres d'economia de la CEE a Girona]
 
Alumnes del col·legi Les Alzines netegen i estudien el retaule de la Capella de l'Anunciació de la Catedral de Girona.
884904.flv
[Neteja i estudi de la Capella de l'Anunciació]
 
Processó del Sant Enterrament. Sortida de la Catedral. Girona.
645999.jpg
[Divendres Sant]
 
Processó del Sant Enterrament. Sortida de la Catedral. Girona.
646004.jpg
[Divendres Sant]
 
Imposició de la medalla del Hermano Mayor al director general d'Ensenyament, Eugenio López López. Missa posterior oficiada pel bisbe Narcís Jubany a la Catedral. Girona.
641982.jpg
Hermano Mayor a la Catedral
 
Desfilada de models vestides de núvia de la firma Tresserres a les escales de la Catedral en motiu de la gravació del programa de TVE "En Equipo". Retrat de tres membres del programa. Girona.
649327.jpg
[Vestits de núvia]
 
Presentació del llibre "Las claves de bóveda de la Cateral" al Museu de la Catedral. Les autoritats civils i eclesiàstiques al claustre. S'identifica el mossèn Josep Maria Taberner Collellmir. Girona.
652308.jpg
[Las claves de bóveda de la Catedral]
 
Missa del Real Estamento a la Catedral en motiu de l'entrada de nous cavallers. Les autoritats a l'acte. D'esquerra a dreta, un militar, el tinent d'alcalde, Carlos Pérez Desoy, el president de l'Audiència Provincial, Francisco Soto Nieto, el governador militar, José Carnicer Mújica i el governador civil, Armando Murga Carazo. Girona.
635423.jpg
[Real Estamento San Jorge]
 
Vista dels alumnes de l'Escola Oficial de Periodisme de l'Universitat de Barcelona. La comitiva a l'exterior de la Catedral. Al fons, el campanar de l'església de Sant Feliu. Girona.
642351.jpg
[Estudiants de periodisme a Girona]
 
Retrat dels tres components del grup musical Cristof Xarrupa Kabesa a la plaça dels Apòstols. Al fons, el campanar de l'església de Sant Feliu. Girona.
650914.jpg
[Cristof Xarrupa Kabesa]

© Ajuntament de Girona