Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

2000 results: (IPTC655 contains(Catedral de Girona))

A total of 3165 files matched your search. The oldest files are not included in the result set.

 
Escales de la Catedral de Girona.
531863.jpg
Gerona, A festival day, The Cathedral steps.
 
Façana i escalinata barroques de la Catedral de Girona.Altres autors: Geli, Miquel (dibuixant), Real Establecimiento Litográfico de Madrid (impressor).
531837.jpg
Fachada de poniente o principal de la Sta Yglesia Catedral de Gerona.
 
Porta dels Apòstols de la Catedral de Girona. Altres autors: Geli, Miquel (dibuixant, Real Establecimiento Litográfico de Madrid (impressor).
531838.jpg
Fachada del mediodía, llamada de los Apóstoles, de la Yglesia de Gerona.
 
Planta i secció general del Claustre de la Catedral de Girona. Altres autors: Legrand, Henry (dibuixant).
531826.jpg
Cloitre de l'église Cathédrale, a Gironne. Plan et coupe.
 
Pica baptismal de la Catedral de Girona. Vista al natural, en alçada i de perfil.Altres autors: Legrand, Henry (dibuixant).
531825.jpg
Fonts-Baptismaux, dans la Cathédrale de Girone.
 
Diferents detalls d'elements del claustre de la Catedral de Girona: capitells, columnes i arcades. Vistes al natural, en alçada i de perfil.Altres autors: Legrand, Henry (dibuixant).
531824.jpg
Cloitre de la Cathédrale, a Girone. Détails.
 
Claustre romànic de la Catedral de Girona.Altres autors: Legrand, Henry (dibuixant).
531822.jpg
Cloître de l'église Catédrale a Gironne.
 
Vista del riu Onyar amb el pont de Sant Francesc  i la torre homònima a la part central i amb la passera del portal de l'Àngel en primer terme. A l'esquerra del riu, el campanar de les Bernardes i el de Santa Clara. A la dreta, el de Sant Feliu, i la torre de Sant Francesc. La porta dels apòstols de la Catedral de Girona, amb la presència d'alguns religiosos.
531819.jpg
Riberas del Oña en Gerona.Puerta de los apóstoles en la Catedral de Gerona.
 
Quatre imatges de la ciutat de Girona: La façana barroca de la Catedral. Claustre de la Catedral. Convent de Sant Domènec, com a caserna militar. Església de Sant Martí Sacosta. Al centre, l'escut de la ciutat. Altres autors: Ros, F. de V. (dibuixant).
531814.jpg
Catedral y claustros.- Ex convento de Santo Domingo.- Iglesia de San Martín.
 
Quatre imatges de la ciutat de Girona: El claustre de Sant Pere de Galligants. El claustre de la Catedral. El clautres del convent de Sant Domènec, la porta dels Apòstols a la plaça homònima. Al centre, l'escut de la ciutat. Altres autors: Ros, F. de V. (dibuixant).
531812.jpg
Gerona: Claustros de San Pedro. Idem de la Catedral: Idem de Santo Domingo. La puerta de los Apóstoles.
 
Tomba de Ramon Berenguer a l'interior de la Catedral de Girona.Altres autors: Ruiz , F.(dibuixant).
531808.jpg
Sepulcro de Raimundo Berenguer en Gerona.
 
Façana i escalinata barroques de la Catedral de Girona.
531806.jpg
La Catedral de Gerona.
 
Nau interior de la Catedral de Girona, corresponent a l'espai del lateral nord. En primer terme, a la dreta, la tomba de Berenguer II Cap d'Estopes, a l'esquerra, el púlpit. A la part central, les parets del cor. Al fons, el rosetó. Altres autors: Parcerisa Boada, Francesc Xavier (dibuixant). Inscripció al peu: Dibujado del natural y litografiado por F.J. Parcerisa.
531802.jpg
Interior de la Catedral. Gerona.
 
Nau interior de la Catedral de Girona, corresponent a l'espai del lateral nord. En primer terme, a la dreta, la tomba de Berenguer II Cap d'Estopes, a l'esquerra, el púlpit. A la part central, les parets del cor. Al fons, el rosetó. Altres autors: Parcerisa Boada, Francesc Xavier (dibuixant). A la part inferior hi ha anotat: Estampado por F. Álvarez.
531801.jpg
Gerona. Interior de la Catedral.
 
Façana i escalinata barroques de la Catedral de Girona.
531792.jpg
Catedral de Gerona
 
Nau interior de la Catedral de Girona, corresponent a l'espai del lateral nord. En primer terme, a la dreta, la tomba de Berenguer II Cap d'Estopes, a l'esquerra, el púlpit. A la part central, les parets del cor. Al fons, el rosetó. Altres autors: Parcerisa Boada, Francesc Xavier (dibuixant). Inscripció al peu: Sacado al natural ... y litografiado por F.X. Parcerisa.
531747.jpg
Gerona. Interior de la Catedral.
 
La porta dels apòstols de la Catedral de Girona, amb la presència de les escultures de terracota dels apòstols. Altres autors: Miranda, Fernando (dibuixant).  Inscripció a la part inferior dreta: Ricord.
531746.jpg
Puerta de los Apóstoles en la Catedral de Gerona.
 
La porta dels apòstols de la Catedral de Girona, amb la presència d'alguns religiosos.
531745.jpg
Puerta de los Apóstoles en la Catedral de Gerona.
 
El rei Ferran VII, sota tàlem, i el seu seguici baixant les escales de la Catedral després de cantar-se un Te-Deum. A banda i banda, eclesiàstics, soldats i civils. L'església es presenta com un temple neoclàssic que no es correspont amb la realitat de l'edifici. A la dreta, la Pia Almoina. Altres autors: Planella Conxello, Bonaventura (dibuixant), Engelmann, Godefroy (impressor).
531744.jpg
Salida de la Catedral de Gerona. de S.M. el Señor Don Fernando VIIº, Rey de España y de las Indias, en 25 de Marzo 1814. De vuelta de su cautiverio en Francia.
 
Façana i escalinata barroques de la Catedral de Girona.Altres autors: Miranda, Fernando (dibuixant). Inscripció a la part inferior dreta: Ricord.
531743.jpg
Frontis de la Catedral de Gerona.
 
Façana barroca de la Catedral de Girona.Altres autors: Parcerisa Boada, Francesc Xavier (dibuixant).
531742.jpg
Gerona. Frontis de la Catedral.
 
Façana barroca de la Catedral de Girona.Altres autors: Parcerisa Boada, Francesc Xavier (dibuixant).Inscripció al  peu: Lit. de S. Gonzalez, Sª Clara Madrid. Sacado al natural por Parcerisa. Litº por Casado.
531741.jpg
Catedral de Gerona.
 
Vista nocturna de la Catedral de Girona. Girona.
744856.jpg
Noche
 
Vista de la Catedral de Girona i del passeig Arqueològic des dels jardins del doctor Figueras. Girona.
741538.jpg
[Barri Vell de Girona]
 
D'esquerra a dreta, l'Institut Vell, el convent del Cor de Maria, la Catedral i la Casa Masó des del terrat d'un habitatge. Girona.
754630.jpg
Girona

© Ajuntament de Girona