Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

318 results: (IPTC652 contains(Girona (Gironès, el))) and (IPTC025 contains(Muralles))

 
Vistes de diferents zones del Barri Vell on s'ha de portar a terme el Pessebre vivent.  Muralla de Sant Domènec. Girona.
558972.jpg
[Ubicació del pessebre vivent]
 
Visita del delegat nacional de la Joventut, Gabriel Cisneros Laborda, a Girona. Visita a la muralla de Girona. Encapçalen la comitiva, l'alcalde de la ciutat, Josep Bonet Cuffí i una autoritat. A la dreta, el monestir de Sant Pere de Galligants.
552106.jpg
[Visita del delegat nacional de la Joventut a Girona]
 
Visita del director general de Belles Arts, Florentino Pérez Embid, a la ciutat de Girona. Restes de la caserna d'Alemanys.
556388.jpg
[Visita del director general de Belles Arts]
 
Imatges amb música de diversos indrets de Girona, plànols i fotografies antigues per a un reportatge sobre la transformació de la ciutat.
884769.flv
[Imatges de Girona]
 
Un grup de nens de quart d'EGB de l'escola Santa Eugènia presenten un reportatge sobre la ciutat de Girona.
884729.flv
[Alumnes de l'escola Santa Eugènia presenten Girona]
 
Recorregut en cotxe per distintes zones de Girona, des de la plaça d’Espanya fins a la plaça Independència, i vistes de diferents indrets del Barri vell.
884728.flv
[Girona]
 
Teulats del Barri Vell. Al fons, d'esquerra a dreta, el campanar de l'església de Sant Feliu, la muralla de la Força Vella, la Torre Vescomtal i el campanar de la Catedral. Girona.
699473.jpg
García Colomer
 
Teulats del Barri Vell. Al fons, d'esquerra a dreta, el campanar de l'església de Sant Feliu, la muralla de la Força Vella, la Torre Vescomtal i el campanar de la Catedral. Girona.
699451.jpg
García Colomer
 
Teulats del Barri Vell. Al fons, d'esquerra a dreta, el campanar de l'església de Sant Feliu, la muralla de la Força Vella, la Torre Vescomtal i el campanar de la Catedral. Girona.
699450.jpg
García
 
Vistes des d'un habitatge de les Pedreres. Al centre, la muralla amb la torre del General Peralta. Al fons, d'esquerra a dreta, el campanar de l'església de Sant Feliu, el campanar de l'església de Sant Martí Sacosta, la Catedral i el convent de Sant Domènec. Girona.
699254.jpg
Díaz i Font
 
Vista panoràmica des de Montjuïc. A primer terme, la muralla i el campanar de l'església de Sant Pere de Galligants. En segon terme, les restes de les Casernes dels Alemanys, el passeig Arqueològic, les torres Júlia i Cornèlia i la Casa Sarraïnes. Al fons, la nau gòtica, la torre de Carlemany, la Catedral i el convent del Cor de Maria. Girona.
699184.jpg
Sant Pere i Catedral
 
Vista panoràmica des de Montjuïc. A primer terme, al centre, el campanar de l'església de Sant Pere de Galligants i la Muralla homònima. En segon terme, el Passeig Arqueològic amb les torres Júlia i Cornèlia. Al fons, d'esquerra a dreta, la nau gòtica, la torre de Carlemany, la Catedral i l'església de Sant Feliu. Girona.
699131.jpg
Passeig Arqueològic
 
Vista panoràmica des de Torre Gironella amb el portal i la capella de Sant Cristòfol a l'esquerra. Al centre, el barri de Sant Pere de Galligants amb el monestir homònim. Adossat a l'absis de l'església, un tram de muralla que enfila cap a Montjuïc amb el portal de Sant Pere i el tambor de Sant Daniel. Al fons, el puig d'en Roca.
066509.jpg
[Barri de Sant Pere de Galligants]
 
Vista panoràmica de la Catedral de Girona i de l'església de Sant Feliu des de la muntanya de Montjuïc. Al centre, el campanar de l'església de Sant Pere de Galligants i un tram de la muralla. Al fons, el passeig Arqueològic Reina Joana i les torres Júlia i Cornèlia.
065523.jpg
34.-Gerona. La Catedral y San Félix
 
El monestir de Sant Pere de Galligants, la muralla homònima i l'escola Ignasi Iglésias des dels entorns de les antigues casernes dels alemanys. A la dreta, la casa del Doctor Figueres. Al fons, a l'esquerra, l'hospital Josep Trueta. Girona.
697665.jpg
[Vistes de Girona]
 
El monestir de Sant Pere de Galligants amb la muralla que enfila a Montjuïc. En primer terme, la casa del Doctor Figueras. Al centre, el portal de Sant Pere i el tambor de Sant Daniel. A la dreta, l'escola Ignasi Iglésias. Al fons, l'hospital Josep Trueta. Girona.
697341.jpg
[Vistes de Girona]
 
Vista des del Passeig Arqueològic. Al centre, el monestir de Sant Pere de Galligants, el portal de Sant Pere, el tambor de Sant Daniel, la muralla homònima i l'escola Ignasi Iglésias. Al fons, l'hospital Josep Trueta. Girona.
697337.jpg
[Vistes de Girona]
 
Vista d'un tram de la muralla de Sant Domènec i la torre del Llamp. Al fons, la Catedral. Girona.
697332.jpg
[Vistes de Girona]
 
Retrat del fotògraf Martí Massafont en un mirador del Passeig Arqueològic. Al fons, el monestir de Sant Pere de Galligants, la muralla homònima, al torratxa de la capella de Santa Llúcia i l'escola Ignasi Iglésias. Girona.
697318.jpg
Passeig Antoner Massafont
 
Vista panoràmica de la ciutat des de la muntanya de les Pedreres. En segon terme, la muralla de les Pedreres al tram comprés entre la torre del Portal Nou, la torre dels Socors i el portal del General Peralta. Al fons, d'esquerra a dreta, el convent de la Mercè, l'Hospici, les torres del Sagrat Cor en construcció, els campanars de les esglésies de Santa Susanna i les Bernardes, l'església de Sant Martí Sacosta, l'església de Sant Feliu, la Catedral de Girona i el convent de Sant Domènec.
065761.jpg
[Vista des de les Pedreres]
 
Vistes. La ciutat des de la muralla. Al centre, el gratacel dels Bolets i els campanars de l'església del Sagrat Cor. Girona.
667579.jpg
Indrets de Girona
 
Vista de la ciutat des de la muralla de les Pedreres. En segon terme, el tram de la muralla de les Pedreres comprés entre el baluard de la Mercè i la torre de Sant Domènec, amb les torres del Portal Nou i dels Socors al centre. Al fons a l'esquerra, la muralla del sector de Sant Francesc encara per enderrocar. A la dreta, la Catedral de Girona.
064922.jpg
1-2-3-Gerona. Vista panorámica
 
El monestir de Sant Pere de Galligants des restes de les Casernes Alemanys. Al fons, l'escola Ignasi Iglésias. A l'esquerra, l'hospital Josep Trueta. Girona.
696778.jpg
Vistes
 
El monestir de Sant Pere de Galligants i la muralla homònima des de les restes de les Casernes Alemanys. Al fons, l'escola Ignasi Iglésias. A l'esquerra, l'hospital Josep Trueta. Girona.
696776.jpg
Vistes
 
Vista de la Catedral des del camí vell de Montjuïc. En primer terme, un tram de muralla i en segon terme, el campanar de l'església del monestir de Sant Pere de Galligants. Al fons, la Catedral de Girona amb la torre de Carlemany, la Torre Cornèlia, les Sarraïnes i el campanar de l'església de Sant Feliu. Girona.
696769.jpg
[Vista des de Montjuïc]

© Ajuntament de Girona