Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

332 results: (IPTC652 contains(Girona (Gironès, el))) and (IPTC025 contains(Muralles))

 
Vista de la ciutat de Girona, amb la muralla del Mercadal i els cinc baluards en primer terme. S'observa tot l'emmurallat de la ciutat, les torres i el castell de Gironella. Representa el juny de 1694 quan Girona va ser conquerida per tropes franceses dirigides pel duc de Noailles. Al peu hi ha les localitzacions de diferents elements referenciats amb lletres. Inscripció: La scituation de Girone au regard du ciel de 41.d.25 m. de latitude et a longitude d. 22. minuttes. Aiguafort en 3 planxes. Reproducció del gravat original emmarcada (possiblement es tracti de la versió facsímil de Josep Pla Dalmau, Girona: 1978.
531873.jpg
Girone en Catalogne.
 
Vista de la ciutat de Girona. S'observa tot l'emmurallat de la ciutat, les torres i el castell de Gironella. En primer terme es representa la muralla del Mercadal, previa a la construcció dels baluards adjacents.
531869.jpg
Girone
 
Vistes de la muralla carolíngia i el portal de Sant Cristòfol.
531865.jpg
Silueta de Gerona, torres de la Gironella.
 
El monestir de Sant Pere de Galligants i el portal de Sant Pere o Sant Daniel, amb el tambor. S'observa la torre octogonal del campanar amb els merlets malmenats possiblement a causa dels atacs produïts als setges de la Guerra del Francès a la ciutat de Girona. Altres autors: Bacler d'Albe, Louis Albert Ghislain (dibuixant), Engelmann, Godefroy (impressor). Inscripció a l'angle superior dret: T:II:Pl:92
531761.jpg
Murailles antiques de Girone.
 
Vista panoràmica de Girona des de la muntanya de les Pedreres. En segon terme, un tram de la muralla de les Pedreres amb la torre dels Socors a la dreta. Al fons, d'esquerra a dreta, l'hospital de Santa Caterina, l'Hospici, les torres de l'església del Sagrat Cor, la torre de la casa de les Aigües, el campanar neogòtic de l'església de Santa Susanna, el de l'església de les Bernardes i les xemeneies de la fàbrica Gròber.
071878.jpg
[Panoràmica de Girona]
 
Vista de Sant Pere de Galligants des del Passeig Arqueològic. Al fons, l'escola de Montjuïc.
741928.jpg
[Girona]
 
Vista de Sant Pere de Galligants des del Passeig Arqueològic. Al fons, l'escola de Montjuïc. En primer terme, una bicicleta.
741930.jpg
[Girona]
 
Vistes des del Passeig Arqueològic. A la dreta, l'església de Sant Pere de Galligants, la muralla homònima, la torratxa de la capella de Santa Llúcia i l'escola Ignasi Iglésias. A la dreta, la via del ferrocarril i els habitatges del carrer Palamós. Al fons, l'hospital Josep Trueta. Girona.
754497.jpg
Girona gents
 
Restes de la Torre Gironella. A l'esquerra, la Catedral. Al fons, la muralla de Sant Pere de Galligants amb l'escola Ignasi Iglésias. Girona.
752438.jpg
[Carrers de Girona]
 
Vista nevada des de Monjuïc. En primer terme, la muralla que mena al monestir de Sant Pere de Galligants. Al fons, el Passeig Arqueològic, la torre Carlemany i la Catedral. Girona.
754798.jpg
Nevada
 
Retrat de tres dones a Montjuïc durant una nevada. A la dreta, la muralla que mena al monestir de Sant Pere de Galligants. Al fons, el Passeig Arqueològic, la Torre de Carlemany i la Catedral. Girona.
754801.jpg
Nevada
 
Vista nevada des de Monjuïc. En primer terme, la muralla que mena al monestir de Sant Pere de Galligants. Al fons, el Passeig Arqueològic, la torre Carlemany i la Catedral. Girona.
754800.jpg
Nevada
 
Vista nevada des de Monjuïc. En primer terme, la muralla que mena al monestir de Sant Pere de Galligants. Al fons, el Passeig Arqueològic, la torre Carlemany i la Catedral. Girona.
754799.jpg
Nevada
 
Nevada: la muralla des del carrer de Montjuïc. A Baix, el carrer Pedret. Al fons, d'esquerra a dreta, la Devesa i la residència geriàtrica del Puig d'en Roca. Girona.
754797.jpg
Nevada
 
Nevada: retrat de tres noies a la muralla des del carrer de Pedret. Girona.
754796.jpg
Nevada
 
Nevada: vista dels campanars de la Catedral i l'església de Sant Feliu des de la muralla de Pedret, al carrer de Montjuïc.
754795.jpg
Nevada
 
Vistes de Girona des de la muntanya de Montjuïc.
887256.flv
[Vistes de Girona]
 
Vista de Sant Pere de Galligants des del Passeig Arqueològic. Al fons, l'escola de Montjuïc. En primer terme, una bicicleta.
741929.jpg
[Girona]
 
Vistes de diferents zones del Barri Vell on s'ha de portar a terme el Pessebre vivent.  Muralla de Sant Domènec. Girona.
558972.jpg
[Ubicació del pessebre vivent]
 
Visita del delegat nacional de la Joventut, Gabriel Cisneros Laborda, a Girona. Visita a la muralla de Girona. Encapçalen la comitiva, l'alcalde de la ciutat, Josep Bonet Cuffí i una autoritat. A la dreta, el monestir de Sant Pere de Galligants.
552106.jpg
[Visita del delegat nacional de la Joventut a Girona]
 
Visita del director general de Belles Arts, Florentino Pérez Embid, a la ciutat de Girona. Restes de la caserna d'Alemanys.
556388.jpg
[Visita del director general de Belles Arts]
 
Imatges amb música de diversos indrets de Girona, plànols i fotografies antigues per a un reportatge sobre la transformació de la ciutat.
884769.flv
[Imatges de Girona]
 
Un grup de nens de quart d'EGB de l'escola Santa Eugènia presenten un reportatge sobre la ciutat de Girona.
884729.flv
[Alumnes de l'escola Santa Eugènia presenten Girona]
 
Recorregut en cotxe per distintes zones de Girona, des de la plaça d’Espanya fins a la plaça Independència, i vistes de diferents indrets del Barri vell.
884728.flv
[Girona]
 
Teulats del Barri Vell. Al fons, d'esquerra a dreta, el campanar de l'església de Sant Feliu, la muralla de la Força Vella, la Torre Vescomtal i el campanar de la Catedral. Girona.
699473.jpg
García Colomer

© Ajuntament de Girona