Loading
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Online search under development

Layout
Show:
Save

2000 results: ((IPTC080 contains(Josep and Maria and Oliveras)) and (IPTC500 contains(Imatge fixa))) or (IPTC656 contains(Oliveras, Josep Maria (fotograf)))

A total of 2162 files matched your search. The oldest files are not included in the result set.

 
Jordi Soler conversa amb el fotògraf Josep Maria Oliveras sobre la seva obra fotogràfica. A partir del minut 00:53:46 Es mostren fotografies on apareix Josep Maria Oliveras.
883344.flv
Cicle a dues veus : Josep Maria Oliveras (fotògraf)
 
Retrat de grup de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, davant de l'Ajuntament de Girona. En primer terme, d'esquerra a dreta: Rafael Masià i Martorell, Manel Serra i Pardàs, Joan Gaya i Fuertes, Francesc Francisco i Busquets, Joaquim Nadal i Farreras, Joan Gelada i Casellas, Núria Arnay i Bosch i Tomàs Sobrequés i Callicó. En segon terme, d'esquerra a dreta: Antoni Cunyat Montfort, Josep Cristòfol i Darné, Joan Pujolràs i Port, Miquel Fañanàs i Serrallonga, Maria Àngels Cabarrocas i Sitges, Joaquim Oliu i Frigolé, Joan Birba i Rosell, Sebastià Salellas i Magret, Joan Puigbert i Busquets, Salvi Amagat i Usan, Joan Pallàs i Puigdomènech, Pere Thió de Pol i Antonio Sánchez i Ruiz.
JN1714.7.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Retrat de Joaquim Nadal i Farreras.
JN1715.jpg
[Joaquim Nadal]
 
Membre de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, fent campanya a la Rambla de la Llibertat de Girona. Joaquim Nadal, Francesc Francisco i Joan Gelada dalt d'un escenari. En primer terme nois i noies ballant sardanes.
JN1714.6.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Membre de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, fent campanya a la Rambla de la Llibertat de Girona. Joaquim Nadal, Francesc Francisco i Joan Gelada dalt d'un escenari.
JN1714.5.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Membres de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, passejant pel pont de l'alferes Huarte. En primer terme, d'esquerra a dreta: Manel Serra i Pardàs, Francesc Francisco i Busquets, Joaquim Nadal Farreras, Joan Gelada i Casellas, Joan Gaya i Fuertes. En segon terme, d'esquerra a dreta: Núria Arnay i Bosch, Miquel Fañanàs i Serrallonga, Sebastià Salellas i Magret. Al fons, Antoni Cunyat i Montfort.
JN1714.4.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Membres de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, passejant pel pont de l'alferes Huarte. En primer terme, d'esquerra a dreta: Manel Serra i Pardàs, Francesc Francisco i Busquets, Joaquim Nadal Farreras, Joan Gelada i Casellas, Joan Gaya i Fuertes. En segon terme, d'esquerra a dreta: Tomàs Sobrequés i Callicó, Joan Puigbert i Busquets, Núria Arnay i Bosch, Miquel Fañanàs i Serrallonga, Sebastià Salellas i Magret. Al fons, Joan Pujolràs i Port i Joan Pallàs i Puigdomènech.
JN1714.3.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Retrat de grup de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, al passeig arqueològic. De dalt a baix, i d'esquerra a dreta: Maria Àngels Cabarrocas, Pere Thió de Pol, Salvi Amagat i Usan, Joan Pujolràs i Port, Antoni Cunyat i Montfort, Josep Cristòfol i Darné, Joan Birba i Rosell, Joaquim Oliu i Frigolé, Núria Arnay i Bosch,  Miquel Fañanàs i Serrallonga, Sebastià Salellas i Magret, Antonio Sánchez i Ruiz, Joan Pallàs i Puigdomènech, Joan Puigbert i Busquets, Joan Gaya i Fuertes, Rafael Masià i Martorell, Manel Serra i Pardàs, Tomàs Sobrequés i Callicó, Joan Gelada i Casellas, Joaquim Nadal Farreras, Francesc Francisco i Busquets.
JN1714.1.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Retrat de grup de la candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona, al passeig arqueològic. De dalt a baix, i d'esquerra a dreta: Maria Àngels Cabarrocas, Tomàs Sobrequés i Callicó, Joaquim Oliu i Frigolé, Pere Thió de Pol, Salvi Amagat i Usan, Antonio Sánchez i Ruiz, Joan Pujolràs i Port, Miquel Fañanàs i Serrallonga, Antoni Cunyat i Montfort, Josep Cristòfol i Darné, Núria Arnay i Bosch, Rafael Masià i Martorell, Joan Birba i Rosell, Joan Pallàs i Puigdomènech, Sebastià Salellas i Magret, Joan Gaya i Fuertes, Joan Puigbert i Busquets, Manel Serra i Pardàs, Francesc Francisco i Busquets, Joaquim Nadal Farreras i Joan Gelada i Casellas.
JN1714.2.jpg
[Candidatura del PSC per l'Ajuntament de Girona]
 
Retrat de Joaquim Nadal i Farreras.
JN1713.2.jpg
[Joaquim Nadal]
 
Retrat de Joaquim Nadal i Farreras.
JN1713.1.jpg
[Joaquim Nadal]
 
Retrat de Joaquim Nadal en un despatx d'alcaldía de l'Ajuntament de Girona.
JN1018.jpg
[Retrat de Joaquim Nadal]
 
Retrat de Josep Cristòfol i Darné.
FAJ6740.jpg
[Josep Cristòfol i Darné]
 
Retrat de Ma. Àngels Cabarrocas i Sitges.
FAJ6738.jpg
[Ma. Àngels Cabarrocas i Sitges]
 
Grup d'alumnes a l'aula de pintura del Centre Cultural de la Mercè.
FAJ5726.jpg
[Centre Cultural de la Mercè]
 
Llagosta dissenyada per l'arquitecte municipal Josep Duixans a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís.
FAJ5581.jpg
[Llagosta]
 
Nova senyalització que prohibeix accedir directament al barri Vell des de la plaça Catalunya.
FAJ4928.jpg
[Plaça Catalunya]
 
Pati de la Casa Colls-Labayen, al barri Vell.
FAJ4404.jpg
[Casa Colls-Labayen]
 
Vista des d'un punt elevat de les desaparegudes Casernes Álvarez de Castro.
FAJ4003.jpg
[Casernes Álvarez de Castro]
 
Claustre de la Catedral de Girona
FAJ3637.jpg
[Claustre de la Catedral de Girona]
 
Retaule de plata de l'altar major de la Catedral de Girona.
FAJ3623.jpg
[Retaule de l'altar Major]
 
Tram de muralla al passeig Arqueològic Reina Joana.
FAJ3422.jpg
[Passeig Arqueològic]
 
La Torre de Sant Domènec amb una bastida durant les obres de restauració.
FAJ3407.jpg
[Muralla: Torre del Peix amb bastida]
 
La muralla de les Pedreres a l'altura de la torre del Portal Nou. S'observen les escales i el portal que dóna accés al passatge Maria Gay.
FAJ3399.jpg
[Portal Nou]
 
Tram de muralla a l'interior de les Casernes dels Alemanys.
FAJ3388.jpg
[Muralla. Casernes dels Alemanys]

© Ajuntament de Girona